Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 20:14   #268
Trust_Apollo
Guest

Domyślny Support

* Twój nick.
Ad. 1 Trust_Apollo
* Twój wiek.
Ad. 2 16
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Ad. 3 Bardzo dobrze.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Ad. 4 Hiszpański - dobrze, daje mi to dużą łatwość z porozumieniem się z osobami portugalskojęzycznymi oraz polski - gramatyka i ortografia etc.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Ad. 5 HTML - średnio, PHP - średnio, znam BBCode dość dobrze.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Ad. 6 Gram od roku 2004, z przerwami oczywiście. Gram od 2-6h, jeśli posiadam więcej czasu, to gram dwa razy więcej.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Ad. 7 Abu al-Qasim lvl 48 na dzień dzisiejszy (03.01.08).
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Ad. 8 Tworzyłem kilka for internetowych (nie chodzi tu o fora.pl etc.)
Robiłem kilka OTSs, dobrze znam się na mappingu - posiadam własną wielką mapę.

* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Ad. 9 Nie jestem w stanie dokładnie na to odpowiedzieć, ale odkąd gram w Tibię codziennie odwiedzam tą stronę.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, tłumaczenia, tłumaczenia newsów lub notice' ów, etc.)
Ad. 10 Czułbym się dobrze w pomaganiu przy mapach, potworach oraz taktykach. Pomoc manualna (Tibia) również.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Ad. 11 Mam duże doświadczenie, jestem osobą kompetentną, zrozumiałą, koleżeńską. Nie mam natury egoisty, chętnie pomagam. Odpowiedzialny, oddany swojej pracy. Zachowuje się dojrzale, nie jestem humorzasty.

Ostatnio edytowany przez Trust_Apollo - 02-03-2008 o 01:56. Powód: Redagowanie.