Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 20:32   #40
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

@Vil

Ja nie doszedlem jak sie robi bo nawet w tibie ostatnio nie gralem poza wypadem na poi service.
Ale jest dostepny to moge ci zareczyc , nie wiem ile osob ma ale wiem ze jedna ma napewno i to ani premia ani antica ani inny ze starych swiatow - patrz ostatnie posty torga to skumasz skad wiem (sory za reklame i tak was cenie bardziej).

@Pan cos tam cos tam secret

1. Bo znam mape?
2. Jakbys robil w dzien to bys nie zdarzyl cipy nie robia questwo w takiej postaci ze ten co robi nie bedzie mial szans zrobic
3. Mam pewne info nic scislego bo spoila nikt nie da nawet jak ma moze dawac jedynie wskazowki a nawet jakbym juz tego spoila posiadal to bym byl skonczonym noobem jakbym go ujawnil .
4. Tak - a nawet powiem ci ze sa dwa opisy przedmiotu rozne - powiem tylko tyle sm ma dopisek tak jak np bright sword , sov itp

btw
Kiedys quest byl dostepny w podobnej postaci tylko skrypty zostaly zmienione ( albo inna opcja skrypty zostaly zmienione by dac zrobic tej osobie quest - to wiedza tylko cipy , a potem napowrot zmienione na poprzednie) tego nie wiem ktora z opcji , ale i dawniej jak i teraz quest byl do wykonania tylko niewielu zdawalo sobie sprawe z istnienia pewnych pol akcji ktore niczym sie nie roznia od zwyklej ziemii.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz

Ostatnio edytowany przez mago - 01-03-2008 o 20:37.
mago jest offline   Odpowiedz z Cytatem