Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 21:12   #117
Christoph
Użytkownik Forum

Christoph's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master-Sarevok Pokaż post
@Up.. Pograsz w nia dluzej i sam dojdziesz do tego, ze ta gra po krotkim czasie przestaje dawac przyjemnosc.. Nie bawi mnie wbijanie 20 lvli recznie bijac ciagle te same dragi, bo po paru godzinach juz mam zielono przed oczami..

...

Do tego piszesz "wyjdzcie na powietrze", ale przeciez wiekszosc boterow botuje z lenistwa, braku czasu, oraz po to zeby nie musiec siedziec przy kompie i moc w tym czasie robic wiele ciekawszych i pozyteczniejszych rzeczy.. lul
Gram od Października 2003. Czyli jeszcze wersji 7.1, prawda, z mniejszymi i wiekszymi przerwami, i bardzo nieregularnie, ale właśnie dlatego, że gdy mozolny exp zaczyna mnie meczyc to chwytam się czegoś innego, innych gier, książek, czegokolwiek. Do tego nigdy nie poświęcam na Tibie czy inne gry i rozrywki typowo domowe tyle godzin tygodniowo, aby mogły mnie znudzić.

Boty to dla mnie jak cheaty w grach single-player, np. takim GTA,
Ktoś nie umie zdobyć jakiejś broni, wykonać misji etc. to wpisuje kod i po sprawie,
tak samo jest z Tibią, ktoś nie umie sam wbić 100lvl'a to płaci/hakuje bota i po sprawie.
Ktoś powie "no dobrze, ale wbijanie 100lvl'a bez bota jest nudne"
Wtedy ja zapytam: Czemu więc grasz w tą grę skoro uważasz ją za nudną?
Żeby wbić wysoki level zrobić 3-4 naprawde ciekawe questy, i chwalic się, że się ma level powyzej 100, czy tam 150?
Nie uważasz, że to poprostu głupie/bezcelowe/dziwne?

Znałem kilku takich boterów, i najczęściej wyglądało to tak, że puszczali boty po to, żeby nie musiec klikać, bot działał a Oni siedzieli obok i ogladali TV, byli w pogotowiu w razie ew. ataków.
Na szczęście Ci boterzy/maniacy wyrośli już z Tibii, o ironio Ja nie, tyle, że ja tą grę traktowałem i traktuje z przymróżeniem oka.

Pozdrawiam.
Christoph jest offline