Witam
1. [CHAR]Vauth Akalena[/CHAR]
2. 18 lat skończe w maju
3. Języka angielskiego uczę sie od 4 klasy podstawowej więc żeby nie przeceniać samego siebie to znam na 4+ jakieś;D
4. Nie znam innych języków obcych
5. Kiedyś bawiłem sie w html ale zapomniałem juz troszkę;D
6. W "Tibie" gram od daaawna (ok. 4 latek). Ale [CHAR]Vauth Akalena[/CHAR] to nie moja pierwsza postać. Gram jakies 3-4h dziennie bo mam szkołe i prace

7. Obecnie Gram postacią [CHAR]Vauth Akalena[/CHAR] i jest to moja najlepsza postać, jest to 80+ knight (pacc sie nie dawno skończył)
8. Jak wcześniej napisałem to bawilem sie kiedyś w HTML. Stworzylem parę stronek. Adres jednej moge podać lecz, tylko na PW

9. Użytkownikiem Tibia.pl Jestem od dawna, lecz konto na forum stworzylem dość nie dawno z chęci pokazywania swoich osiągnieć w temacie "Only Harmonia"
10. Chcialbym pomagać w dziedzinie "Taktyki na potwory" "Poradniki"
11. Dlaczego mielibyście mnie przyjąć? Nie wiem może z takiego powodu, że jestem dość doświadczony w tej grze i wiem duużo na jej temat. Mógłbym sie podzielić moja wiedzą w dziedzinach które wcześniej wymienilem i pomagać innym dążyć do swoich celów i skromnych marzeń w tej grze.
Na koniec taki malutki screen mojej postaci z eq.
Gorąco Podrawiam
20:43 Vauth Akalena [70]: You have green mushroom?
20:43 Vauth Akalena [70]: masz zielonego grzyba?
20:43 Arthur-Mystic Archer [96]: jak nie umyje xD
15:09 Pogromczyni Dragona [12]: ja jako dziewczyna w tibi hce udowodnic ze niemozna mnol pomiatac ze jestem silna i wogule
20:25 Laveil Seeker of Catastrophe [134]: 20:23 You see red dragon leather. It weighs 0.60 oz.
20:25 Laveil Seeker of Catastrophe [134]: zdarlem z chuja