Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poll
TAAAAAK
WŁADZAAAAAA
PIENIĄDZEEEEEE
TAAAAAAAAAK
MARZEEEEEEEE
MARZE O TOTALNEJ WŁADZY NA ARCNAI
WYWALIĆ CAŁY SERVER
WSZYSTKIE SPAWNY
MOJEEEEEEE
MOJEEEEEEEEEEEE
TYLKOOOOOOOOOO MOJEEEEEEEEEEE
Kto mnie zna ten wie jaki jestem.
Nie,nie jestem Power abuserem.
Co do hipokryzji:
1.EZ vs Dpft-walczylem przeciwko fosfikowi,który zhuncil ludzi zeby miec demon helmety.
2.Sk vs Dpft-obiecałem lojalnośc do Seventh Kingdoms,walczyłem przeciwko Fosfikowi,gdybym był hipokrytą osrałbym lojalnośc do Deiphobusa i doszedł do dpft.
3.Beach vs Dpft-doszedłem do Dpft-bo walczyło przeciwko Fosfikowi
Faktycznie mało konsekwentnie dążyłem do celu.
4.sb vs dpft-wojan z góry były ustalona dla zabawy,i walczyliśmy przedewszystkim przeciwko ludziom którzy się z nami kłócili,power abusowali.Ale dbałem o swoją ekipę.
5.La Revolution vs Int-chciałem pomóc Bellishowi,tak jak się umawialismy,potem nastąpił mój konflikt z Damoonem co spowodowało zmianę naszego nastawienia.Postawiliśmy jeden warunek który nie był dotrzymany,wystarczajaco dużo powodów,zresztą naprawde wisi mi wasza opinia.moja żądza władzy etc.bo to bajki wyssane z palca.
|
pierdole to kim jestes z kim i przeciwko komu walczyles jezeli jestes czlowiekiem czynu w co bardzo chcialbym uwierzyc to wyjdz z wojny.. wogole skoro niemogles dojsc do la z powodów które mnie nieobchodza tak naprawde to bylo wogole do zadnej ze stron niedochodzic. Mozes mówic ze dlatego ze guild chcial ale wtedy wyjdzie ze jestes cukierkowym przedszkolakiem który gdy zobaczy 3 debili skaczących z mostu skoczy zanimi bo jest tak asertywny jak popielniczka...
ps. widzialem prawie wszystkie wojny na arcani, wyszedlem na maina w drugi dzien od powstania serva..
pzdr