Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników tego supported funsite

Filmik ten jak pewnie mało kto sie domyślił to była prowokacja.
Kolejny raz udowodniliście mi i wszystkim ludziom nie korzystającym z tego forum,że nie opłaca się tu w ogóle o niczym dyskutować, gdyż każda odpowiedź tudzież dystkusja polega wyłącznie na bluzganiu siebie nawzajem , przykładów widać tu wiele, jednak z reguł są to wypowiedzi w stylu :" HAHAHHAHA NOOB NOOB HAHAHA ALE SKILLE HAHAHA ILE DAłES ZA POSTAC HAHAHAHAHHA ALE MASZ SLABE PVP JA SORKIEM 8 LVL ZABILBYM CIE BEZ NAJMNIEJRZEGO PROBLEMU".
Nie można się dziwić więc ani Seromontisowi, ani MDW, ani całej czołówce polskich graczy, którzy w swoim opisie na tibia com mają "Tibia br", nie zaś jak by to wynikało z ich narodości "Tibia pl"- czyli tę właśnie stronę.
Chciałem jeszcze nawiązać do postu w którym ktoś napisał "pierwszy owner Ojca directora pisal na tym forum". Otóż owner Ojca Directora zawsze był i będzie jeden, to prawda, wypowiadałem się na tym forum, jednakże zostałem zbanowany za "hack linki" po wrzuceniu filmiku z polowania na nightmary w kopalni. Pisałem w tej sprawie do moderatora który zablokował moje konto, jednakże jak wzorowy moderator Supported Funsite Tiba PL nie raczył mi nawet odpisać.
Tak więc jedyne co pozostaje mi Wam napisać to- have fun!
Jeżeli bawi Was wyzywanie się nawzajem na forum i pisanie co Wy byście nie zrobili na miejscu kogoś , kim nigdy nie będziecie- proszę bardzo

Pozdrawiam