Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 23:38   #53
Voler
Użytkownik Forum

Voler's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Grudziądz

Voler ma numer GG 5350061
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aim r0x Pokaż post
Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników tego supported funsite
Filmik ten jak pewnie mało kto sie domyślił to była prowokacja.
Kolejny raz udowodniliście mi i wszystkim ludziom nie korzystającym z tego forum,że nie opłaca się tu w ogóle o niczym dyskutować, gdyż każda odpowiedź tudzież dystkusja polega wyłącznie na bluzganiu siebie nawzajem , przykładów widać tu wiele, jednak z reguł są to wypowiedzi w stylu :" HAHAHHAHA NOOB NOOB HAHAHA ALE SKILLE HAHAHA ILE DAłES ZA POSTAC HAHAHAHAHHA ALE MASZ SLABE PVP JA SORKIEM 8 LVL ZABILBYM CIE BEZ NAJMNIEJRZEGO PROBLEMU".
Nie można się dziwić więc ani Seromontisowi, ani MDW, ani całej czołówce polskich graczy, którzy w swoim opisie na tibia com mają "Tibia br", nie zaś jak by to wynikało z ich narodości "Tibia pl"- czyli tę właśnie stronę.
Chciałem jeszcze nawiązać do postu w którym ktoś napisał "pierwszy owner Ojca directora pisal na tym forum". Otóż owner Ojca Directora zawsze był i będzie jeden, to prawda, wypowiadałem się na tym forum, jednakże zostałem zbanowany za "hack linki" po wrzuceniu filmiku z polowania na nightmary w kopalni. Pisałem w tej sprawie do moderatora który zablokował moje konto, jednakże jak wzorowy moderator Supported Funsite Tiba PL nie raczył mi nawet odpisać.
Tak więc jedyne co pozostaje mi Wam napisać to- have fun!
Jeżeli bawi Was wyzywanie się nawzajem na forum i pisanie co Wy byście nie zrobili na miejscu kogoś , kim nigdy nie będziecie- proszę bardzo
Pozdrawiam
I tu sie mylisz maja opisy tibia.br poniewaz za taka reklama maja sponsorowanego pacc'a wlasnie przez br

Dziękujemy Ci za udział w akcji!

Możesz być z siebie dumny - Twoje wirtualne drzewko to nowo zasadzone drzewo w jednym z Parków Narodowych Polski!

Kiedy ludzie stają się naprawdę źli, jedynym uczuciem,
jakie im pozostaje, jest radość z cudzej krzywdy
.
Voler jest offline   Odpowiedz z Cytatem