Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak
Pozatym ze po wejsciu na venta do turtli slyszalem "ku**a znow ten j****y w d**e alunir sie rzuca i mnie z gildi wyj***l" to nie widze nic co moglo by spowodowac wojne, alunir czul sie jak bozek, robil to co mu sie podobalo
|
OMFG OMFG OMFG kurwa co za leb z niego przeciez sciagnalem dzisiaj tylko 17 par bohow i sciagnalem 436k!!! tos to nawet nie polowa dziennej normy a juz przeciez po 18!!!! kurwa co on sobie mysli omfg omfg a ze atakowalem 13 niewinnych osob? no jak to przeciez tylko zartowalem. a ze ze spawnu wyjebalem? nooo tos ja tam bylem pierwszy on nie mial jeszcze chara a ja juz tam kiedys bylem wiec bylem pierwszy!!one!!eleven!!!
lykasz co na tym vencie ci pierdola jak gabka
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak
a propo PA jak myslice kto bedzie wiecej PA'owal:
ludzie ktorzy byli w gildi rzadzacej od paru lat czy ci ktorzy dorwa sie do wladzy i beda chcieli poczuc moc(przypominam pierwsze miesiace dpft kiedy ganiali kazdego i za wszystko miedzy innymi lindlay ktory po pewnym czasie wylecial z dpft)? 
|
glupie populistyczne pierdolenie. byli u wladzy nawet ~2 lata i nawet do teraz ich to krecilo... zreszta jest tylko jeden sposob zeby sie przekonac a sadzac po ilosci osob ktore same nieproszone pomagaja ktorejs ze stron to wyglada na to ze arcania chce abdykacji/puczu na dotychczasowej "nie PAujacej" ekipie