Nick: Speedo
Angielski: dobrze w piśmie i w mowie, jak narazie mam w szkole same 6, poniewaz wzbogacam go grajac w rozne gry MMORPG ;p
Inne języki: niemiecki, ale słabo, tylko podstawy
Języki programowania: C++, html, pascal, asembler (tylko podstawy)
Od jak dawna gram: gram od 5 lat, czyli od 11 roku zycia, dziennie poswiecam: w tygodniu 2-6 h (dziennie) , a w sobote i niedziele po 6-12 h,
Największy lvl: 110, nick wysle na PW,
Doświadczenie: robiłem tylko małe projekty typu strona internetowa na informatyke jako zadanie, tworzona w notatniku jezykiem html,
Tibia.pl: jestem użytkownikiem od czasu jak zaczołem grać, czyli od 5 lat, ale mialem inne konta, lecz pozapominalem hasla,
Dziedziny pomagania: chciałbym się zająć działem z rzeczami i potworami, czyli z czego co leci ile ma hp itd. itp., ponieważ często sam znajduje rzeczy które mam, a które nie są dokładnie opisane na tibia.pl, przykład Terra Mantle, którego nie jest podana waga,
Dlaczego: ponieważ uważam, ze wiem o Tibii więcej niz przeciętny gracz, znam wiekszosc questow na pamiec typu, postman etc., przezylem wiele przygód w swiecie tibii i chciałbym pomóc osobom, które dopiero zaczynają grać lub nie zabardzo znają się na grze.
Ostatnio edytowany przez Speedo - 02-03-2008 o 09:32.
|