Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2008, 14:00   #120
AdiiYeaH
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2007
Lokacja: Aberdeen

Stan: Na Emeryturze
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 148
Skille: 105 / 8
Poziom mag.: 23
Domyślny

@Christoph
Widzisz, ty widzisz Tibie zupełnie z innej strony, ja tak ją widziałem dobre 5 lat temu, gdy przyjemność sprawiało mi połownienie rybek na rooku czy choćby zabicie dwarfa. Moim celem zawsze było wbicie 100 levela, myślałem że po tym już skończę, lecz dalej grałem uczciwie do 120 levela. Gdybyś doszedł do takiego poziomu, zobaczyłbyś że wtedy na Tibię patrzy się zupełnie inaczej. Nie widziałem sensu gry lecz gdy miałem do wyboru przestać grać, spaść z top xantery na który cieżko pracowałem (ręcznie) wolałem iść z biegiem czasu i zrobić tak jak wszyscy. Wiesz, na moim serwerze wchodząc do kopalni, widząc 10 czy 240 levela biegającego i nie odpowiadającego, nie woła się GMa, nie pisze się skarg bo to trzeba by było robić co wejście do kopalni. Ja już w Tibię nie gram lecz z pewnością, gdyby wróciła stara, dobra Tibia, w której nie byłoby (aż na taką skale) chitów, w której nie byłoby hotkey'ów w której od tego czy jesteś dobry nie zależy ilość spędzenia godzin przed komputerem (tak jak jest to dzisiaj) lecz od tego jak grasz (tak było kiedyś, gdy trzeba było mieć dobre pvp, dobrze polować itp bez pomocy hotkeys, chitów). Jak pisałem już wcześniej, sam jestem przeciwko chitom lecz to bezsens expić ręcznie, męczyć się by dojść do czegoś i zabłysnąć w top serwera gdy 95% serwera robi wiele ciekawszych rzeczy podczas gdy postać + wiele innych charów zarabiających kase botuje.

**15:45 Adii Getes [147]: 08:24 Ferks: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 17043674 gold.
AdiiYeaH jest offline