Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacperka
Ty kurwa idioto zajebany..(sorry ponioslo mnie)
Przesadziles teraz... Az mi brak slow na ciebie...
To jest cala ta historia dla tych ktorzy pisza ze nettona to konfident a nie maja pojecia o sprawie:
Bamblebee to od kilku lat best przyjaciele itp tak samo jak nettona ze mna czy z gortim... Ja i gorti wiedzielismy o tym ze nettona tak lubi bamblebee itp i wiedzielismy wszystko o niej i o nas nawzajem. Ja i Gorti mielismy passy do nettony a nettona w dp mial jakis tam stary list od druida da first(jak jeszcze nim grala bamblebee) z podziekowaniami za wszystko itp. Tylko ja, nettona i gorti o tym wiedzielismy(chyba).
Po jakims tam czasie zaczela sie wojna bamblebee byla neutral pozniej dolaczyla do wojny po stronie ftp(i to chyba nawet nie ona tym charem dolaczyla tylko leo). Nettona oczywiscie byl dalej jej najlepszym przyjacielem bez wzgledu na to po ktorej stronie wojny ona bedzie(to chyba logiczne). Noi wtedy sie zaczelo. Po kilku dniach gdy Gorti poraz kolejny chcial troszq podlizac sie swoim best friends br napisal post W Imieniu Nettony o tym ze duzo o niej jakby wie i jesli ona nie wyjdzie z wojny to on jej skasuje konto. Napisal to w imieniu nettony bez jego zgody gdzie wiedzial ze nettona to jego najlepszy przyjaciel. Po tym jak nettona napisal cala prawde w tym samym temacie to gorti edytowal wszystkie swoje posty bo juz wtedy wyszla prawda jakim on jest klamca  Pozniej nettona myslal dlugo jak mu sie za to odwdzieczyc (ja w tym czasie wciaz nie moglem uwierzyc ze gorti jest az takim chujem o.O) noi wpadl na pomysl zeby podjebac jego chary do leo i wtedy gortiemu nie ujdzie to na sucho(i ja na jego miejscu zrobilbym to samo). Pozniej gorti zaczal do kazdego ze swoich znajomych wypisywac jaki to on jest niewinny a jaki nettona to kutas i widze ze ma bardzo dobry talent przekonywania bo kurde widze ze mu juz duzo osob uwierzylo
@do wszystkich co piszecie na nettone a nawet nie macie pojecia dokladnie o temacie
Zamknac ryje i sie nie wtracac bo to jest zalosne jak mozna bronic takiego jebanego klamce ktory zdradzil swojego podobno najlepszego przyjaciela...
@Gorti
A ja myslalem ze ty w porzadku jestes... teraz juz widze ze jednak ci twoi br wielcy przyjaciele sa dla ciebie wazniejsi. Mysle ze do czasu az cie wychujaja
k,thx,bye
Edit: LoL chyba moj najdluzszy post w zyciu xD
Edit 2: I jeszcze zapomnialem dopisac ze gorti podawal takze passy nettony swoim najlepszym przyjacilola czyli Odimowi i Neoxterowi... Oczywiscie bez jego wiedzy.
|
@Kacperka
To właśnie ty jesteś kutasem pierdolonym frajerze -,-
Nawet nie wiesz całej prawdy a pierdolisz bo usłyszałeś coś od nettony.
Jak nie wiesz to zamknij ryj.
@Lizanie Dupy
Jeśli Seth to br to fajnie masz w domu ;x
@Prawda
To było coś takiego , nigdy nic nie miałem do Bamblebee , wiedziałem że to dawny DDF , nikomu nic nie powiedziałem...
Wkońcu bamb zaczął mnie bić , powiedziałem o tym nettonie ( nie przejął się tym zbytnio )...
I chciałem aby bamb sie zastanowiła , jeśli nettona ją poprosi żeby wyszła z war.
Pytałem się kogo wybierze , mnie czy tego jebanego frajera.
Wybrał ją...
Ale cóż , nie mój problem teraz.
@Nettona
Zaloguj się to pokaże ci 1 z tych listów o których mówiłem frajerku ;-)