Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2008, 16:03   #286
Elders
Użytkownik Forum

Elders's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Podanie do grupy "tibia.pl support"

Witam.

1.Twój nick.

ODP:
Knight expert

2.Twój wiek.

ODP:
18

3.Na jakim poziomie znasz j. angielski?

ODP:
English language - fluently.

4.Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?

ODP:
Ja, I kenne nur ein bisschen Deutsch.

5.Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?

ODP:
Podstawy html i php.

6.Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?

ODP:
O ile mnie pamięć nie myli: w przybliżeniu ok. 3-4 lata. Co do pytania o czas jaki poświęcam na grę dziennie hmm... śmiało mogę stwierdzić, iż oscyluje on w granicach 4 godzin dziennie (od Pn- Pt ) i przedłuża sie w weekendy .

7.Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)

ODP:
Nie mam żadnych obiekcji co do podania nicku postaci, ale pozwolę sobie odpowiedzieć na nie w ten sposób : Obecnie gram 107 ek-iem. .

8.Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?

ODP:
Hmm co do projektowania , moim konikiem jest Blender, natomiast samodzielnie tworzenie stron , tudzież pomoc w ich tworzeniu nie do końca daje mi satysfakcje. Ogólnodostępne gamy gotowych " kawałków stron" skutecznie mnie zniechęcają.

9.Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?

ODP:
Zwiezle i na temat - 2 lata.

10.W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)

ODP:
We wszystkim, w czym przydalaby sie Wam moja pomoc.

11.Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?

ODP:
Może, to wyda sie nazbyt śmiałe , ale pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie. Ponieważ mam chęci i zapal do pracy

Pozdrawiam.
Elders jest offline