Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2004, 09:54   #35
Tow.Miki
Użytkownik Forum

Tow.Miki's Avatar

Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Pergamin

Jest nieźle.
Tylko troche tłoczno Wejście do depo w Thais jest niemożliwe. Najazdu potworów niestety nie miałem okazji widzieć, ale było kilka pogoni za PK, więc nie jest nudno
Gdyby tyle sprzętu i śmieci leżało na ziemi na normalnych serwerach, to low levele miałyby królewskie życie...
Obawiam się tylko, że osoby chcące wyposarzyć sobie domki nie znajdą krzeseł i będą musiały kupować, bo gracze z uporem maniaka demolują wszystkie pomieszczenia. Krajobraz po takiej zabawie przypomina troche ten po starciach pseudokibiców.
Przed chwilą gdy próbowałem wbić się po raz kolejny, byłem na prawie 3000 miejscu w kolejce, o 7 rano przejście od miejsca 20 do 1 zajęło mi ok. półtorej godziny, więc jeśli ktoś jest dalej niż na 30 miejscu to może sobie dać spokój bo się nie wbije... chyba, że server zaliczy kilka mass kicków, ale w bajki nie wierzcie... bo to tylko w bajkach jest tak pięknie, że FACCe logują się na Test Server.
Update zapowiada się nieźle.
Przy próbie przemieszczenia się do Carlin spotkałem Giant Spidera i był to ostatni stworek którego ujrzałem na Test Serverze Wspomniany GS był martwy - na szczęście - a ja zostałem zabity przez jakiegoś sflustrowanego 70 levelowego knighta.

Miłego grania życze. Ja poczekam sobie do update, Test Server to zbyt duży hardcore jak dla mnie

Ostatnio edytowany przez Tow.Miki - 11-12-2004 o 11:18. Powód: widze, że ktoś usunął kilka niepotrzebnych postów, w tym mój... i bardzo dobrze, ten temat miał służyć czemuś innemu:)
Tow.Miki jest offline