Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2008, 20:45   #221
sakul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2007

Domyślny

Medi w kazdej wojnie sa i beda szpiedzy.. co do fragow to one bardziej sa dla ludzi nie bioracych udzialu w wojnie i oni to nakrecaja

@lamu i inni..
nie wiem po co sie spieracie co jak i dlaczego.. czasami lepiej jest nie odpisywac na pewne posty i zostawic je bez riposty niz znizac sie do poziomu niektorych osob i wyzywac sie na wzajem.. a mnie to nigdzie nie uzwgledniles i nie wymieniles..

A tak na marginesie Panowi i Panie co Wam daje to ze powyzywacie sie wzajemnie.. wojny byly, sa i beda.. i nie wazne po jakiej stronie sie stanie.. zazwyczaj idzie sie tam gdzie ma sie osoby z ktorymi na codzien sie zna i na ktorych mozna liczyc.. Co z tego ze jestem w LR jestem tam bo sa tam znajomi.. w innch gildiach tez sa znajomi ktorych szanuje i lubie.. i co z tego ze walcze z nimi a oni ze mna.. to jest tylko gra.. a w rl sadze ze jeszcze nie raz cos wypijemy:> to tylko gra szkoda ze niektorzy problemy emocjonalne z gry przenosza na rl..
zamiast pisac i wyzywac sie na forum jak stado bachorow lepiej zrobcie cos pozytecznego.. gra gra a zycie zyciem.. do zobaczenia kiedys w wawie
sakul jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.