Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2008, 21:42   #291
Guzik93
Guest

Pergamin

1)Twój nick.
Na forum "guzik93"
na Tibii "jabong de'hasz" ale zmieniam postacie jak skarpetki.

2)Twój wiek.
W maju skończe 15 lat.

3)Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Mój j. angielski jest na stopniu średnio zaawansowany.

4)Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Ucze się jezyka niemieckiego- w szkole i na prywatnych lekcjach z nauczycielem 1/1.

5)Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Nie, niesety nie. Fakt faktem, że robiłem fundamenty do dark tower'a, ale to był głównie wystruj graficzny, itemki. itp.

6)Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W tibię gram przed update'm 7.4. W dni robocze na tibie poświęcam nie wiele czasu iż nauka jest najważniejsza. W weekend gram za cały tydzień.

7)Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Jabong de'hasz, 41 palek. Miał hacka.

8)Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Wiekszych projektów nie robiłem, tylko tak prywatnie. Miałem jakieś fora, blogi, nawet zabrałem sie za robienie gier na TGF i rpg creater. Potrafie to co ambity gimnazjalista.

9)Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Od kiedy wróciłem ze zbiórki zhp i zainstalowałem tibie to odrazu pytałem sie kolegów czy jest jakaś strona po polsku opisująca świat tibii. Polecili mi własnie ją. Od tego czasu zawsze wszystko sprawdzam na tibia.pl

10)W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
W aktualizowaniu danych na tematy wiedzy o potworach, mapach, questach.

11)Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Bo jestem spontaniczny. Mam dośwaidczenie w grach typu mmorpg/rpg iż jestem tego fanem. Pracuję graficznie. Mogę się przydać- nie koniecznie do podawania herbaty na srebrnej tacy. Pracowałem na tibijskich silnikach, tworzyłem skrypty. Nie boję sie ryzyka. Moja tibijska znajomośc jest wręcz zajskakująca.(;p). Tibie uważam ze gre a nie za życie.