Witam Serdecznie!
* Twój nick.
-IceniX
* Twój wiek.
-17 lat skończone
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
- B. Dobry+
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
-J. Niemiecki podstawowy
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-Obecne w szkole zaczęliśmy przerabiać język C++, lecz wiadomo w szkole mało można się nauczyć więc w domu poświęcam czas aby się w tym kierunku rozwijać. Obecnie mogę powiedzieć, że stopień słabo zaawansowany.
- Html podobnie jak wyżej tylko że poziom zaawansowany
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
-Miałem wiele postaci. Z przerwami grałem z 4~lata. Ile czasu poświecę na grę zależy od szkoły. Nie wiem jak inni, ale ja przede wszystkim stawiam na wykształcenie, a tibię na rozrywce, a nie obowiązku. Więc dziennie waha się od 1h~4h. W weekendy trochę więcej gram bo trzeba sie wyluzować po całym tygodniu ciężkiej pracy 
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
- Najlepszy do tej pory jest [CHAR]Iceinz[/CHAR] 55 elder druid
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron
internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
-Trochę stron internetowych zrobiłem: do szkoły na zadanie(dla niektórych kolegów również
) i sam ze swojej nie przymuszonej woli korzystając z książek i internetu coś samemu stworzyć.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl
-Do forum dołączyłem 14-11-2006 i chętnie udzielam pomocy
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
- Chciałbym pomagać w sprawach ogólnych każdemu użytkownikowi. "Np: Ktoś jest zupełnie nowy na forum i pyta sie jak dojść np. do "Thais", bo ma 8 lvl i jest w "Carlin", większość odpowiedziałaby tak:" nooooob, użyj opcji szukaj!", "Idź sie pobaw w piaskownicy!!!", ja natomiast chętnie wytłumaczę co i jak, podam linki do stron z poradnikami, a na końcu wspomnę żeby na drugi raz użył opcji szukaj.
(podam przykład mojej pomocy
: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=166818)
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
-Chciałbym wstąpić ponieważ lubie pomagać innym,którzy są u początku swojej kariery w Tibii i odpowiadać spokojnie i rzeczowo na dręczące ich pytania...
Pozdrawiam serdecznie całą grupę tibia.pl support"
~IceniX
@edit: Dodam jeszcze,że znam sie również na algorytmach ;p