Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2008, 22:41   #4903
Sir_Elioth
Użytkownik Forum

Sir_Elioth's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Furora
Skille: 18/23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro Pokaż post
A kim Ty do kurwy nedzy wlasnie jestes? Tak czy siak masz pacc'a.

Wez, najpierw piszesz ze beda przepelnione expowiska a teraz ze bedzie wiecej noob-charow. Skoro sie bedzie gorzej expic to jak to?

Przynajmniej spadnie exp/h botterom. I dobrze. Tam gzdie maja botowac to i tak botuja.

Poczatek konca a jakos liczba graczy sie zwieksza. Narzekasz ale na*******asz w nia jak glupi.
- Nie twoja brocha kim jestem i mam PACC'a, o mnie sie nie martw.
- Expowiska będą bardziej przepełnione przez ludzi (dzieciaki) które będą kupować PACCe na miesiąc bo na więcej im mama nie da lub ich nie stać = zwiększy sie fala botterow głownie na światach non-pvp. A ze będzie więcej noob charow to inna sprawa, mam na myśli to ze nie jeden hlvl będzie mógł kupić PACCe chociażby za gp w grze na właśnie te nooby i wybotowac je do pkowania w wojnach, sam widzisz co sie dzieje na Furorze przez nooby.
- Narzekam bo widzę co sie dzieje, a dzieje sie źle, ze ty tego nie pojmujesz to już nic nie poradzę. Gram z nadzieja na lepsze czasy

Dobra nie chce mi sie więcej pisać mam nadzieje ze wszystko ująłem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czersi Pokaż post
Tak wogole kto gra teraz Bady Furem ? Koles chyba nie ogarnia kiedy mozna wejsc do pz a kiedy nie ; /
Tez ostatnio jestem zdziwiony trochę co on wyprawia. Pamiętacie może ok tyg. temu Bady był na sprzedaż na allegro

Ostatnio edytowany przez Sir_Elioth - 02-03-2008 o 23:00.
Sir_Elioth jest offline   Odpowiedz z Cytatem