Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2008, 23:20   #298
Kashek
Użytkownik Forum

Kashek's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
Kashek ma numer GG 406216 Kashek ma login Tlenu cornn@tlen.pl
Domyślny

* Twój nick.
Kashek666 (wolę Kaszek )
* Twój wiek.
14,5 lat
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Dobrym, umiem się porozumieć.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Bardzo słabo, Niemiecki.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Nic.. Ciut HTMLu. No i LUA i XML
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Gram w Tibię od około czterech lat.. Nigdy nie wytrwałem powyżej 20 lvla (nauka mnie przygniata), ale znam grę jak własną kieszeń Mam na myśli, że jestem dosyć doświadczonym graczem. Byłem tutorem, ale mi zabrali z powodu braku obecności w grze ; D Jeśli już gram, to po 2-4 godziny dziennie.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Moja najlepsza postać? Nie pamiętam, niestety, ale był to 43 lvl knight ze skillami 73/74. Aktualnie robię maga, nick Kaszek de'Fury. Pierwszy lvl
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Owszem, pomagałem. Lecz jestem głównie pomysłodawcą, będę szczery - tworzenie stron nie jest moją dobrą stroną. Jedyne co mogę zrobić to sobie rozplanować genialną stronę i zrobić do niej skina, więcej po prostu nie potrafię - jestem jednak tylko człowiekiem.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Miałem konto założone bodajże w 2006stym roku, te jest od 2007. Na forum uczęszczałem od jego początku - tyle że bez konta, nie było mi takowe potrzebne
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Potwory, Taktyki, Bronie, różne takie pierdółki. Oraz pilnowanie porządku na forum, oczywiście .
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Mam poczucie humoru, jestem sprawiedliwy - nienawidzę trollowania (karmienia trolli również!) spamu oraz innych przejawów głupoty. Jestem małym strażnikiem ortografii i interpunkcji. Nigdy nie ponoszą mnie nerwy, nie wdaję się w bójki, nie klnę - chyba że w żartach, ale to również bez przesady. Zrobię co w mojej mocy by wypędzić idiotów z forum - oraz żeby je (stronę główną również) ulepszyć jak tylko to możliwe. Jestem również dobrym grafikiem (specjalizuję się w stylach wektorowych, fraktalowych, grunge'owych oraz ciut abstrakcyjnych ). Poza tym wytrwale dążę do celu - jestem bardzo ambitny. Proszę po pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Do tego chciałbym pomóc wszystkim Newbie, by kiedyś byli high lvlami i wytrwale dążyli ku Tibijskiej chwale!

Pozdrawiam,
Kashek666 aka Kasz.

@edit
Kontakt:
GG: 2782796
E-mail: [email protected]
Komunikator Tlen: kashek666

Ostatnio edytowany przez Kashek - 03-03-2008 o 20:38.
Kashek jest offline