Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2008, 23:37   #22
Daniii
Guest

Domyślny

Mogę się w tym temacie wypowiedzieć, bo właśnie zrobiłem tego questa 35 paladynem.

Trzeba premium, bez tego nie przejdziecie juz na samym początku drogi zablokowanej drzewami, po prostu odrzuci.
Jedyny moment kiedy można zginąć to hala z tymi wierzyczkami z tombów, troche ładują, ale wystarczy troche refleksu i nie ma problemu
Po drodze potworów nie spotkacie! Jedynym problemem może być ułożenie poduszek, to coś na wzór kostki rubika ale mi to zajeło kilka minut. Postępujecie tak jak jest opisane w dziale questy.

Co do nagrody- dostajecie torbe z winem, chlebem i certyfikatem, potem idzie sie do szefa i dostaje sie do klanu.
Można też korzystać z 3 teleportów w knight tower na pohu- do bossa klanu, do thais i do carlin. Jednak żeby teleportu użyć trzeba najpierw na nim położyć podobno jakąś perłe z port hope czy cos, jeszcze nie próbowałem..

a co najgorsze, nie liczcie ze od razu dostaniecie czaderski outfit. za podstawowy trzeba podobno 500 tych demonic essenców+ akceptację członka najwyższego rangą co też kosztuje

questa wykona spokojnie dużo osób nawet na 30 lvlu, tylko trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy naprawdę warto? jeśli masz zapas demonic essences to śmiało, ale jeśli nie to minimalny nakład przy cenie demonica jakieś 1-1.5k za sztuke to 500-750k, a kupić też nie jest tak łatwo.
  Odpowiedz z Cytatem