* mój nick jest to: LempeZmc oczywiście na forum
* mam lat: 16, co o niczym nie świadczy

* j. angielski znam na poziomie zaawansowanym..
* znam język francuski oraz niemiecki w podstawowym stopniu.
* w średnim stopniu C++ html w stopniu słabszym.
* w tibie gram od 2,5 roku przez ten czas mogę powiedziec, że o tibi wiem juz prawie wszystko i bardzo interesuja mnie wydazenia związane wlasnie z ta gra. Na tibie poswiecam srednio 5h~dziennie poniewaz posiadam do tego jeszcze szkołę i swoje sprawy.
* moja najlepsza postacia jest Patsataja 103 knight na serverze guardia tymczasowy retired. Posiadam jeszcze 100 knighta o nicku: Gell Arth na serverze trimera, ktory niestety złapał hunta po hacku .

* nie, raczej nic wielkiego nie bylo ale co moge wymienic. Blog, acc maker na ots, forum~.
* uzytkownikiem tibia.pl jestem mniej wiecej 1,5 roku bardzo spodobala mi sie ta stronka i postanowilem przy niej zostac, jest latwa w obsłudze, ładnie zrobiona, szybko mozna znalesc najrozniejsze info.
* osobiscie najbardziej podobala by mi sie praca nad szukaniem roznych nowin z serverow jak ataki. ghaz~,orsh,morgh~,wojny na serverach, wielkie loterie itd. rownie chetnie chcial bym pracowac w dziale potwory,taktyki
* mysle ze jestem osoba ambitna, ktora napewno by sobie poradzila wlasnie z tego rodzaju pracą. Napewno można mi zaufac, jest tutaj niejedna luka w informacjach, ktore postaral bym sie zapełniac. Mam nadzieje ze dostane ta szanse i pokaze co potrafie