Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2008, 13:27   #9530
Voldusd
Użytkownik Forum

Voldusd's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lauv Pokaż post
Noto ja cos dam
Zapłaciłem 600k [od seby z tibiasoftu] ale się opłacało w 3min miałem pacc
Biorąc pod uwagę ze ja kupiłem pacc na rok za 600k to Ci sie opłacało...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer Pokaż post
aj tam sie przejmujecie jak ktos wybiera pixel zamiast rl to wiadomo ze no lifer jakis na takich szkoda strzepic jezyk

to samo na acc buyerow tak patrze teraz to duza czesc refugi ktora znalem na lvl 50-100 teraz mnie nie pamieta jakie dziury w pamieci ludzie maja

i nie bede tu wam walil moralizatorskich gadek bo nie jestem od tego ale pomyslcie (ludzie ktorzy na mnie psiocza)
ilu jest sharerow, acc buyerow czy thiefow na refugii wielu nawet niektorzy czlowi h lvle sharuja (fakt ze glownie z rodzicami ale fakt jest faktem) a wy siie dojebaliscie do biednego lordzia ktory tylko sobie poboci na 1spocie
wczorajw rozmowie z pewna osoba (nie bede tu nicku podawal bo nie o to w tym chodzi) padlo stwierdzenie z mojej strony - "i tak 90% refugii uzywa botow" na co on odpowedzial - ja nie uzywam, no tylko x ray i lvl spy

takze nie zamierzam sie tu ani wybielac ani robic z siebie dobrego wujka ale pomyslcie bo 80% ludzi ktorzy na mnie na*******aja nie widziala mnie nawet na expie

anyway have fun
LDS. Widocznie oni nie wiedza ze lepiej jest ustawić bota na miesiąc na smokach i za zarobiona kasę bawić sie a nie zamulać na małpach czy innych gównach. Jak by nie było nikt nie jest święty i każdy ma coś na sumieniu. Śmieszy mnie to, że ktoś sam boci 24/h a obgaduje innych.
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!!
19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja
19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD
21:18 Kleczaj'ek [115]: moge uzyc utani gran hur z twoih manasow?
.,|,. `•.•´ .,|,.
Voldusd jest offline   Odpowiedz z Cytatem