Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2004, 12:20   #36
Zagan
Użytkownik Forum

Zagan's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil

Zagan ma numer GG 5025961
Domyślny

teraz moje:
PRZECZYTAJ TO I PRZESLIJ DALEJ BARDZOWAZNE jesli usuniesz ten list... bedzie to oznaczac ze na prawde nie masz serca Czesc, jestem 29 letnim ojcem. Ja i moja zona mielismy razem cudowne zycie Bóg poblogoslawil nas takze dzieckie. Nasza dziesieciomiesieczna córka ma na imie Rachel. Niedawno lekarz wykryl raka mózgu w jej malutkim ciele Jest tylko jedna droga, aby ja ocalic...operacja. TO przykre, ale nie mamy dosc pieniedzy na operacje. AOL iZDENT zgodzily sie nam pomóc Jedyny sposób w jaki moga to uczynic polega na tym, ze ja wysylam ten list do Ciebie, a ty wysylasz go do innych ludzzi. AOL sprawdza ile osób dostalo ten list. Kazda osoba która otworzy i przesle list dalej, do co najmniej trzech osób podarujemy 32 centy prosze, pomóz nam! jesli wyslesz ta wiadomosc do 11 osó, na twoim monitorze pojawi sie maly filmik video

Z ciekawości wyslałem do 11 osób i nic sie nie pokazalo

and next:
to jest *wiadomosc* która przynosi szczescie w nauce ... jesli rozeslesz ja wszystkim których masz na liscie
kontaktów w tym roku zdasz wszystkie egzaminy, jesli nie odesliesz jej nikom u to bedziesz powatrzac rok...sory ale dostalem to i nie bede ryzykowac

i kolejne :
W poniedzialek ktos Ciebie pokocha. Stanie sie to o godzinie 12:30. Jesli nie rozeslesz tego listu w ciagu 15 min. do 20 osób nikt Ciebie nie pokocha przez 12 lat, i dostaniesz wpierdo... od kolegów. Nie wysylaj do nadawcy! ! !]

no comment

Ostatnio edytowany przez Zagan - 11-12-2004 o 12:25.
Zagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem