Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2008, 17:01   #308
mdog
Użytkownik Forum

mdog's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Infinnity
Świat: Harmonia
Poziom: 230
Poziom mag.: 83
Domyślny

*Twój nick.
-Mdog Kamileo
*Twój wiek.
-16
*Na jakim poziomie znasz j. angielski?
-Podstawowym. Umiem sie dogadać.
*Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
-Znam J. Niemiecki, ucze sie go 4 lata.
*Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-C++ znam z widzenia ,
-html i php myśle, że dobrze, nawet bardzo. Stworzyłem około 5 stron w tym strone głowną mojej szkoły,
-vb, etc prawie wcale
*Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
-W tibie gram około 3 lata. Dziennie gram około 3-4 godzin, zależy od dnia.
*Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
-Moja najlepsza postać miała lvl 100, a aktualnie lvl 73 - Mdog Kamileo, ale mysłe, że wiem dużo o grze..
*Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
-Mam doświadzcznie. Jak wyżej wspomniałem stworzyłem strone głowną własnej szkoły oraz pare innych mniejszych stron dla własnych potrzeb.
*Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
-Użytkownikiem tibia.pl jestem tyle ile gram w tibie - okolo 3 lata, ale te konto jest młodsze.
*W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
-Mógłbym odkrywać potwory, mapy, pomóc w tworzeniu tibia earth, ale równierz znam wiele taktyk na potwory o których nie jest wspomniane.
*Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
-Myśle, że przyniosło by to korzyści dla nas wszystkich. Znam się na grze, jestem uczciwy i rzetelny. Wywiązuje sie z powierzonych mi zadań. Chciałbym pomóc w rozwijaniu się tibia.pl

Dziekuje.
mdog jest offline