11-12-2004, 12:35
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
Cytuj:
W tym temacie wszelkie opinie na temat test servera, możecie tutaj też opisać wszelkie nowości jakie zauważyliście, czy to na mapie, czy to nowe potwory itd~
NIE PISZCIE ŻE NIE DZIAŁA WAM TEST SERVER - TROCHE CIERPLIWOŚCI, JEST NIEŹLE ZAPCHANY!!!!
|
Od siebie dodam:
NIE PISZCIE KTÓRZY JESTEŚCIE W KOLEJCE I JAK DŁUGO CZEKACIE - NIKOGO TO NIE OBCHODZI!!!!
Byłem na test serverze może z 40 minut, chciałbym wiedzieć co ciekawego znalazły inne osoby, a nie czytać, że ktoś czeka już 2 godziny. Nie sprawdzałem czy i jak działa zdejmowanie przedmiotów z ścian, bo nie było już czego zdejmować... może ktoś inny to zrobił, ale jak mam się dowiedzieć jeśli tutaj są tylko posty osób które test server oglądały przez szybę stojąć w kolejce do wejścia?
(Propozycja dla moderatorów: każdy kto napisze w tym temacie bezsensowny post pt. "Jestem xxx w kolejce, czekam już xxx godzin" dostanie bana na tydzień.)
[!--koniec offtopa --]
Cytuj:
Chyba już wszystko wyjaśnione oprócz sprawy outfitów. Czy będą jakieś nowe?
|
Dla FACC nie ma, ale to było do przewidzenia Nie wiem jak jest z PACC
Cytuj:
To kiedy wprowadzątego nowego update'a ???? No już się doczekać nie moge
|
Każdy chciałby to wiedzieć
Spójrz na news, na stronie głównej... sądząc po szybkości uruchomienia TS'a, update również będzie bardzo szybko.
Cytuj:
Na test serwerze panują bardzo ciekawe zasady tardowania
|
Taaaa... Ceny są kosmiczne (albo komiczne, jak kto woli ). Wiąże się to pewnie z szybością zużywania się runów No i z rzadkością tego przedmiotu, bo kto będzie robił na Test Serverze runy?
Ostatnio edytowany przez Tow.Miki - 11-12-2004 o 12:42.
Powód: re up
|
|
|