Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2004, 12:35   #39
Tow.Miki
Użytkownik Forum

Tow.Miki's Avatar

Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Żarówka

Cytuj:
W tym temacie wszelkie opinie na temat test servera, możecie tutaj też opisać wszelkie nowości jakie zauważyliście, czy to na mapie, czy to nowe potwory itd~

NIE PISZCIE ŻE NIE DZIAŁA WAM TEST SERVER - TROCHE CIERPLIWOŚCI, JEST NIEŹLE ZAPCHANY!!!!
Od siebie dodam:

NIE PISZCIE KTÓRZY JESTEŚCIE W KOLEJCE I JAK DŁUGO CZEKACIE - NIKOGO TO NIE OBCHODZI!!!!

Byłem na test serverze może z 40 minut, chciałbym wiedzieć co ciekawego znalazły inne osoby, a nie czytać, że ktoś czeka już 2 godziny. Nie sprawdzałem czy i jak działa zdejmowanie przedmiotów z ścian, bo nie było już czego zdejmować... może ktoś inny to zrobił, ale jak mam się dowiedzieć jeśli tutaj są tylko posty osób które test server oglądały przez szybę stojąć w kolejce do wejścia?

(Propozycja dla moderatorów: każdy kto napisze w tym temacie bezsensowny post pt. "Jestem xxx w kolejce, czekam już xxx godzin" dostanie bana na tydzień.)

[!--koniec offtopa --]

Cytuj:
Chyba już wszystko wyjaśnione oprócz sprawy outfitów. Czy będą jakieś nowe?
Dla FACC nie ma, ale to było do przewidzenia Nie wiem jak jest z PACC

Cytuj:
To kiedy wprowadzątego nowego update'a ???? No już się doczekać nie moge
Każdy chciałby to wiedzieć
Spójrz na news, na stronie głównej... sądząc po szybkości uruchomienia TS'a, update również będzie bardzo szybko.

Cytuj:
Na test serwerze panują bardzo ciekawe zasady tardowania
Taaaa... Ceny są kosmiczne (albo komiczne, jak kto woli ). Wiąże się to pewnie z szybością zużywania się runów No i z rzadkością tego przedmiotu, bo kto będzie robił na Test Serverze runy?

Ostatnio edytowany przez Tow.Miki - 11-12-2004 o 12:42. Powód: re up
Tow.Miki jest offline