Twój nick: jacek2121
Twój wiek: 19 lat
Na jakim poziomie znasz j. angielski: Średnio zaawansowany
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu: Niemiecki ucze sie tego jezyka juz ok 3 lata
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Pascal

P srednio zaawansowany, C++ zaawansowany
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibie gram od ok 2 lat dziennnie poswiecam jej ok 2-5h
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 84 ek nick to Assassin de'knight
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Tak uczylem sie html gdyz uczeszczam do technikum informatycznego.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Hmm chyba od poczatku mojej przygody z tibia lecz nie jestem pewny do konca
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Karzda dziedzina mi odpowiada lecz mysle ze najlepiej bym sie spisywal w taktykach
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Mysle ze jestem doswiadczonym graczem oraz moja wiedza zwiazana z informatyka mogla by duzo pomoc w rozwijaniu tibia.pl