Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2008, 20:06   #317
Leo
Użytkownik Forum

Leo's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź

Stan: Na Emeryturze
Leo ma numer GG 7184087
Domyślny

Twój nick.
Leo na forum
Ojciec Artur/Lord Grindan w Tibii.

* Twój wiek.
17

* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
CAE - Advanced english, laureat konkursu gimnazjalnego, półroczny pobyt w Anglii, potrafię bardzo swobodnie komunikować się po angielsku na każdy temat.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Język niemiecki - w stopniu umożliwiającym komunikację, francuski - intensywna nauka (7 godzin w tygodniu,mam podstawy)
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Htmla znam nieźle, Java, VisualBasic i Pascal podstawy.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Od około 2003 roku (7.2?). Dzienni? 2+ godziny, ile szkoła pozwoli, w weekend 4+.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
74 Knight na jednym koncie, 59 Elder na drugim - Lord Grindan i Ojciec Artur.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Tworzyłem aktywnie i moderowałem forum Leothyria OTS, zostało niestety skasowane, potem moderacja forum gildii Elite Quad na Titani - również skasowane, wraz z rozpadnięciem się gildii.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Gdy jeszcze był licznik postów,strona miała niebieski layout a im więcej postów tym lepsze runki w podpisie, ech stare czasy
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Potwory + taktyki - rzadko kiedy gram dla expa, wolę raczej eksplorację i zdobywanie wiedzy na temat gry, odkrywanie nowych miejsc.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Ponieważ myślę, że byłbym odpowiednim kandydatem na to stanowisko - gram od bardzo dawna, widzę jak zmienia się Tibia i Tibia.pl i chciałbym mieć jakiś wkład - bardzo chętnie napisałbym kilka taktyk chociażby na próbę - zarówno moja wiedza jak i moje doświadczenie w zakresie tej gry są wysokie. Jestem sumienny i dokładny, można powiedzieć perfekcjonista, rzadko kiedy popełniam błędy, a nawet jeśli, szybko je poprawiam. Jestem także tutorem, co jest bardzo wymiernym wskaźnikiem wiedzy na temat gry.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lololol Pokaż post
http://i3.tinypic.com/7w7nuvd.jpg
ja pierdole, to przechodzi ludzkie pojecie.

Ostatnio edytowany przez Leo - 03-03-2008 o 20:27.
Leo jest offline