Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2003, 22:06   #6
Dejvo
Guest

Domyślny

Bardzo ciekawy temat - ów pytanie dręczy mnie od długich lat... pare razy nawet myślałem że widziałem, a moze to dzisiej w nocy... dobra przejdźmy do rzeczy - dużo naoglądałem sie programów o U.F.O. na Discovery Channel (nawet dziś po południu) - dają dużo do myślenia. Ostatnio nawet pojawiły się teorie, ze Ziemia w środku jes pusta, a na pólnocnym biegunie ejst olbrzymi krater (jesr naprwadę) - amerykański rząd broni do niego dostępu... nic o nim nie wiadomo...

Dużo spodków jest też brane za UFO, a to projekty samolotów (pewnie już każdy słyszał o STREFIE 51 w Newadzie...) - jednak nie wydaje mi się, zeby każdek latajacy obiekt był PROJEKTEM...

W sondzie dałem TAK...

UFO według mnie istnieje, a raczej Cywilizacja PozaZiemska

Niesetty wraz z pojawieniem się UFO RELIGIA i BÓG odchodzą troche od rzeczywistości... w BILBI nic nie pisze, ze Bóg stworzył na jakieś planecie inną cywilizacje - wten otóż spozób jeżeli udowodni się UFO i konretną (bardzo) teorie powstania swiata można prosto wywnikować że Boga nie ma... ja oczywiscie jeste wierzącym i praktykującym (narazie) Katolikiem

Kiedys sobie obyśliłem, ze gdzies tam gdzie człowiek nie był i w najbliższym czasie nie dotrze jest jakaś dziwna GRANICa a za nią inny wszechświat... a może te stattki latające to wytwór człowieka n. w 2400 roku który przeniósł się w czasie?

Długo odpowiedzi nie poznamy....