Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2008, 21:01   #320
pilkarzyk10
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Meemento
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 140
Skille: 89/80
Poziom mag.: 8
Szczęśliwy Witam.

Oto moje odpowiedzi na pytania zadane przez serwis Tibia.pl w związku z naborem do supportu.

1. Pilkarzyk10
2. 20 lat
3. Zaawansowana znajomość języka angielskiego
4. Znam język HTML w stopniu zaawansowania -dobrym
5. W Tibię gram od 3 lat.Dziennie poświęcam na tę grę około 5-6 godzin natomiast tygodniowo około 50 godzin.
6. Moja postać nazywa się Meemento i posiada 139 level.
7. Mam doświadczenie w tworzeniu stron internetowych.Tworzyłem własne strony internetowe jednak nie były to jakieś większe projekty.
8. Użytkownikiem serwisu tibia.pl jestem od około 1 roku.
9. Uważam , że mógłbym zajmować się aktualizowaniem działu "potwory".Będąc jednak supporterem tibia.pl mógłbym zajmować się również innymi dziedzinami jeżeli tego wymagali by ode mnie administratorzy strony.
10. Uważam ,że byłbym odpowiednią osobą na stanowisko supportera serwisu tibia.pl ponieważ spędzam dużo czasu przy grze tibia a co za tym idzie mógłbym na bierząco aktualizować wiadomości dotyczące potworów ,taktyk oraz innych działów.Dodatkowym atutem jest posiadanie przeze mnie stanowiska Tutora co świadczy o tym iż dobrze znam regulamin gry.Ponadto uważam , iż jestem na tyle zaawansowanym graczem ,że poradziłbym sobie ze stanowiskiem Supportera. Wybór Jednak nie należy do mnie.Mam nadzieję , że moja kandydatura zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Z Pozdrowieniami dla całej załogi tibia.pl

Pilkarzyk10
pilkarzyk10 jest offline