Temat: Oobe & Ld
Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2008, 21:07   #6
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Z LD miałem, aż chcę powiedzieć, głupi problem. W śnie "odbiły się" czynności wykonywane za dnia mające na celu uświadomienia stanu, w jakim się znajdowałem. Często zdarzało mi się, że mówiłem we śnie do siebie "Ja śnię, jestem we śnie!" ale pomimo tego nie uświadamiałem sobie tego . Zmieniałem senny świat wedle swoich upodobań, lecz... nie w czasie rzeczywistym? To senne ciało robiło to za mnie, nie miałem kontroli.
Po prostu śniło mi się, że mam LD. Dziwne, co?

Najbliżej osiągnięcia LD byłem w pewnym śnie, w którym próbowałem włączyć światło. Lampa "przekamarzała" się ze mną. Gasła po tym, jak odchodziłem od włącznika. To mnie zdziwiło i dało senne powody do myślenia. "Czy ja śnię?" Zobaczyłem we śnie zakłócenia, jak w telewizorze. Tzw mrówki Pomyślałem "chcę, żeby uderzył tutaj meteor" i się obudziłem...

W wakacje praktykowałem ćwiczenia z energią, tą duchową. Czułem wszystko to, co było opisane w poradniku ("Nowe Drogi Energii , NEWS"). Odczuwałem zimno, ciepło i mrowienie w danych częściach lektury... to było naprawdę ciekawe. Próbowałem tworzyć PSI-balle, lecz skutki były marne. Przestałem się tym zajmować jakiś czas temu...
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem