Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2008, 21:20   #435
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Świat: Elysia
Hektor_Druidek ma numer GG 10037127
Domyślny

@Pan Jordi
Jaki poemat Powinieneś książki pisać hehe

@Lares~
Okradł mnie na jakieś 900zł. Teraz się przekonałem jaki jest mr. Angelo.
Za dużo mu pomogłem, zaufałem to teraz mam. A taki moralny chłopak z niego niby jest, uczciwy, spokojny itp. Tak btw to jego super ziomek Spemalien czy inni tak samo skończą jak ja, bo Angelo tylko szwedów szanuje. A Hicham to chyba jego bogiem jest, za każdym razem kiedy z nim rozmawiałem to tylko "Hicham najlepszy jest, najlepsze pvp, Hicham się dla mnie zrookuje itp." może chciałeś bax powiedzieć Hicham jest zajebis*y bo jest murzynek i ma w majtach wacka na miarę murzyńskiego kalibru czyli 1m.

Ty pisałeś, że masz dziewczynę lol? 24/h siedzisz przed kompem to gdzie i kiedy ją poznałeś? I jaka dziewczyna chodziła by z chłopakiem, który wygląda jak CYGAN !!!!!! Zabawne

Twoja mama kiedyś pisała, że się dobrze uczysz. Więc oznajmiam tutaj wszystkim. Skoro się tak dobrze uczysz to po co ja Ci tłumaczyłem posty po angielsku? Dlaczego masz same 2 w szkole i dlaczego JAK DO CIEBIE dzwoniłem to mówiłeś mi "nie PATRZAŁEM" po jakiemu to?

I na koniec chcę oznajmić, że pieniądze odzyskam. Wiesz jak?
Tutaj masz mały problem, że ja znam Twój adres a Ty mojego nie znasz, wiem kiedy Twoich rodziców w domu nie ma więc kiedyś możesz, się mnie spodziewać. A kiedyś napisze o Twoich planach co do swe które są żałosne bo teraz czasu nie mam i tak za bardzo się rozpisałem.