* Twój nick.
Maxxonek
* Twój wiek.
19
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Niezmiennie poziom zaawansowany.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemiecki - bardzo podstawowo ;-)
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Bawiłem się kiedyś w htmlu z całkiem przyzwoitym skutkiem.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Gram z przerwami od kwietnia 2004 roku. A ile czasu poświęcam na grę? Hm...to zależy od formy ;-)
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Maxxonek - 122.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Stworzyłem kilka stron internetowych, ale to raczej nie były wielkie projekty. Głównie dla potrzeb własnych.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Około 2. lat.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Myślę, że odnalazłbym się we wszystkim, choć różnie to bywa. Zależy na co będzie popyt ;-)
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Jak już mówiłem, gram w Tibię od 4. lat. Jak to mówią - nie z jednego pieca chleb jadłem ;-) Trochę pozwiedzałem, powalczyłem z różnymi potworami, zrobiłem większość znanych questów. Co więcej, posiadam status Tutora, co niejako potwierdza moje zdobyte doświadczenie. Choć mam świadomość, że namnożyło się ostatnio osób z wyżej wymienioną pozycją.
|