Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donatan
No chyba nie zaprzeczysz, że tak nie jest? Hellpike było w porządku dopóki grał jego trzon, NS reprezentuje pseudo-mistrz ciętej riposty, poniżejprzeciętniak Terasqi, ChoCh jak każda inna gildia - są ludzie porządni, są też gorsi. Nigdy nie mówiłem, że Immortales jest gildią idealną, po prostu z większością członków bardzo się zżyłem  Prawdę mówiąc najbardziej cenię zagraniczne gildie. A w ogóle, to głupi troszkę jesteś.
Anyways, CoNgRaTuLaTiOnS oN yOrR aDvAnCeMeNtS, mEnZ 
|
Jak zawsze nasz mistrz pro'evul Donatan musi wyjechać ze swoją nieprzeciętną filozofią życia tibijskiego ;>? przez całe swoje życie nie spotkałem bardziej zarozumiałej pizdy

jeszcze gdyby chociaż ta Twoja "guildia" ( jeśli można to tak w ogóle nazwać ) reprezentowała coś sobą ... to może bym tutaj nawet nic nie pisał, jednak jesteś zerem które nic na tym serverze nie znaczy ( a tym bardziej Immortales ) więc trzeba Ci odpisać

Drogi Donatanie ... widzisz nie każdy jest taki zajebisty jak Ty i Twoi "nieśmiertelni" przyjaciele

widzisz NS istnieje już 2 lata i ciągle ma jednego leadera

a co do Terasqiego nie kieruj sie tym co pisze na forum bo on nie jest ownerem Terasqiego już około 2 miesiące ;* Kiedyś NS bardzo przestrzegało zasad codziennych, lecz przez głupotę innych graczy, przestaliśmy ich przestrzegać

pamietam akcje na PoH'u ... niejaki Vebi ( nie wiem czy jest nadal w Immortales ) na około 80 lvl'u ( kupa czasu temu ) bił mi GS'y i kradł loot'a

po napisaniu do leadera Immortales, otrzymałem odpowiedź - on już taki jest, więc Ty wstrętna pierdolona śmierdząca brudna parówo zamknij swój pierdolony brzydki ryj i wy*******aj z tego forum bo jesteś nikim i znajdę Ci tutaj 90% osób z tego forum którzy mnie poprą. Jechać synku , to możesz sobie w szkole kolegą, chociaż pewnie oni Ci nie dają tak sie wymądrzać

takie "bele gówno" jak Ty może co najwyżej pomarzyć o tym, aby coś osiągnąć

nawet nie próbuj porównywać swojej śmiesznej guildi do NS, bo trochę śmiesznie wygląda... A w ogóle to Ty też jesteś troszke głupi ... może troszke więcej .. niż troszke?
@KonioMaster
Przestań rzucać "Bausami", bo nawet nie wiesz jak było i kto kogo ojebał... poza tym jak Ty cyganisz z matką na swoim straganie na allegro to nikt nie płacze ...