Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2008, 22:40   #9558
WPC
Użytkownik Forum

WPC's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: Gorzów Wielkopolski

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ~~WpC~~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 204
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donatan Pokaż post
@WPC

Nie, większość to bociarze i głupie dzieci.

@Fure

Weźże nie becz, ok? Terasqi ziółko niemądre (dosłownie). Vebi to kretyn, Bausy, Krekory i inne niestety stoją na równi z nim. Brzuch mnie boli ze śmiechu przez Twojego posta, więc nie chce mi się wiele pisać Zresztą pewnie nie zrozumiałbyś mojego przesłania, po prostu jako ripostę przywołałbyś 70% polskich przekleństw. No i dobrze, ulżyj sobie. Przynajmniej będziesz spokojnie w nocy spał.

PS:
Nightmare Souls, The guild was founded on Refugia on Apr 27 2007. To chyba nie są 2 lata?
Immortales, The guild was founded on Refugia on Apr 25 2006.
Wez dzieciaku uwazaj na slowa bo ta banda bociarzy i glupich dzieci jak nas nazywasz moze Cie kurwa w kazdej chwili przytrzec nosek ... Btw. fajnie jest na forum zgrywac zajebistego kolesia jak w rl jest sie pizda ????

A wracajac do gildii to NS jest naprawde wporzadku gildia wiem bo bylem w niej i jest tam wielu naprawde spoko ludzi a nie banda pedałow i wlazidupów jak w twoim wielkim Imo

Account banished until Mar 10 2008, 00:30:11 CET because of destructive behaviour (do not give offensive titles to your members! (Suka Moja) - erased.)

Ostatnio edytowany przez WPC - 03-03-2008 o 22:42.
WPC jest offline   Odpowiedz z Cytatem