Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2008, 03:34   #324
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

* Grimp
* Mam 19 lat
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Upper inter
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemiecki w stopniu komunikatywnym
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
C++, html, php - w stopniu umożliwiającym kreatywne tworzenie stron internetowych, tzn poziom wyższy.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Nie znam dokładnej daty, ale jak zacząłem grać to nie było rooka. Jednak wtedy grałem sporadycznie, tak naprawdę z pełnym zaangażowaniem to około 5-6 lat, a dziennie gram około 4h
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
Maranoe- 151 EK na Furorze
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Szereg layoutów do zastosowań prywatnych, lecz także były projekty komercyjne. Jestem współtwórcą powstającego właśnie komiksu internetowego "Hoo-Marr" (na dniach mają zostać uploadowane odcinki testowe), współpraca z pewną krakowską firmą reklamową w zakresie projektowania banerów reklamowych.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Praktycznie od początku mojej przygody z Tibią, ale tak regularnie od 5 lat.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Ze względu na moje doświadczenie myślę iż mógłbym pomóc w praktycznie każdej kategorii, lecz nie ukrywam ich chciałbym zajmować się głównie ciekawostkami związanymi z grą, newsami, artykułami, wywiadami, a nie suchymi faktami które od pewnego czasu rzadko się zmieniają, moim ulubionym zajęciem jest rozmowa z kolegami i wyszukiwanie jakiś nowości, co również łączy się praktycznie z każdym aspektem gry.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Bo chce dorównać Gangrelowi i Shinjix z którymi grałem razem na Selenie , a tak naprawdę od pierwszego kontaktu z forum osoby moderatorów jawiły się dla mnie jako źródła wiedzy o grze i przez długi okres czasu uznawałem ich za wzorzec gracza, chciałbym z Nimi współpracować i sprawdzić się podczas rzetelnej pracy w serwisie odwiedzanym dziennie przez tysiące użytkowników, a moim celem bylo by usłyszenie kiedyś na forum miłych słów na temat mojej pracy.

Grimp.

Ostatnio edytowany przez Grimp - 04-03-2008 o 03:44.
Grimp jest offline