Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2008, 12:02   #804
doskonaly11
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
Domyślny

gz gz gz Erius Dranax pisze solo hahaha ide do niego szedl ze mna 40 lvl +-/- , Erius stoi z 77 leje ich 2 i zjebali do gh hahaha zal i po mistrza shina.... pisal ktory minute przed ss przyszedl i wtedy w 3 wyszli hahaha omg cynamon tez tak kozaczyl i padl xd all mu polecialo haha
oVvN3eR zaczelem ci jechac bo pierwszy doczepiles sie do mnie, bo niby broniles shake ktory mial wine,wiec nie widzialem celu dlaczego mi jechales

edit ; haha moglem zrobic ssszedl luban ktory nie pekuje bo gra tutaj tylko szedl patrzec, pisalem ci chodz solo a ty w gh siedziales xD a wladcazrobil pk na tym 77 jak wyszedl bo jak izdy w gh siedzieliscie bylo 2 na 2 czemu nie wyszliscie?> czekales za shine.... hahaha
haha wczoraj cie nie bilem xd nobku tylko siemano madzia cie klepala bo jzutu nie gra i lala all do jaj ale ty oczywiscie zjebales do depo i pisales po 2 nobkow(twoj pro xd i olle martin) ahahh bo samsie bales oddzisiaj robie ss zeby pokazac jak jest bo sciemniasz xd

Pan Doskonaly [65]: i mi dupe lizaliscie
nie wyciagaj kontekstow hahaz zdania do nie wiedza o co chodzi jechalem ci ze masz mi dupe lizac itpa nie chodzi o podlizywanie tutaj xd a ze leszcze jestescie to prawda
22:54 You advanced from Level 99 to Level 100.

Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 04-03-2008 o 12:08.
doskonaly11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem