Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oini
w dupie byles gowno wiesz
|
Ja gralem na pandorii przez jakies 3 tygodnie, niby niedużo ale wystarczylo zeby wbic 90 lvl i poznac szwedow. Nigdy nie przyznawalem sie ze jestem z furory, nigdy nie prosilm o pomoc kumpli, gralem tak jakbym byl poprostu nowy na serwerze bez zadnych znajomosci.
Nie pamietam juz ile razy szwedzi prubowali mnie zabic podczas tych 3 tygodni: bo expilem na smokach, bo skilowalem, bo wbilem duzo expa etc. Jak zorganizowali POI quest zaplacilem zeby z nimi pojsc, zabili mie oczywiscie zanim doszlismy do komnaty z nagrodami, powod? "Bo itemy beda zbyt tanie" czy jakies tam inne gowno. (quest oczywiscie i tak zrobilem

).
Najsmieszniejszym czlowieczkiem byl oczywiscie pyros-taki zakompleksiony chlopczyk ktory bal sie każdego kto robil przyzwoity exp
Zapomnialbym tez o Jihranku i Raelluu którzy do konca wlazili w dupcie szwedom (reszta poodchodzila z różnych powodów min. dlatego ze na ventrilo szwedzi wyzywali Polakow etc.) Wyspiewali im wszystko co chcieli wiedziec i kontynuowali zalosna egzystencje na serwerze.
Nie mam pojecia jaka Ty pelniles w tym wszystkim role ale domyslam sie ze raczej malo znaczaca.
Tak czy inaczej w koncu udalo nam sie zapanowac nad furora, a z czasem i nad pandoria. Zjedlismy ciastko i mamy ciastko a wy... no coz, cieszcie sie innymi swiatami. ;]
@edit
Ahh tak zapomnailem o wladku, tylko raz slyszalem ten piskliwy glosik przed mutacja na ventrilo, chwaliles sie ze nie zdasz do nastepnej klasy bo banie Ci ze wszytskiego wychodza czy cos takiego, nie wiem jak Ci sie w tibi powodzi ale mam nadzieje ze lepiej niz w rl.