Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2008, 18:21   #254
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xantro Pokaż post
@Edit:
Teraz luknąłem ten ranking animców. Zastanawiałem się czy zacząć oglądać Seirei no Moriboto i postanowiłem zaryzykować ;]
Ja również zacząłem ostatnio oglądać, ale póki co jestem dopiero przy drugim odcinku, a to stanowczo za wcześnie, żeby wydawać jakikolwiek osąd, bynajmniej jednak spodziewam się czegoś dobrego, tym bardziej, że większość opinii o serii jest pozytywna. No i zrobiłem sobię małą 'to-watch list', z tym, że nie wiem od czego konkretnie zacząć, a jestem - nazwijmy to - ograniczony czasowo (i nie tylko, ale to już mniejszy ból), więc na wszystko z tej listy raczej nie mogę sobie pozwolić, tak też zwracam się z prośbą do osób, które oglądały już niżej wymienione tytuły i są w stanie polecić mi je "od najlepszego, do najgorszego" -

Cytuj:
Juushin Enbu - Hero Tales
Ninja Scroll
Ninja Scroll TV Series
Code Geass
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Tengen Toppa Gurren Lagann
Beet the Vandel Buster
Kiba
Haibane Renmei
Mahou Shoujo Tai
Jyu Oh Sei
Rushuna
Samurai 7
Seto no Hanayome
Witch Hunter Robin
Erementar Gerad
Z góry dzięki za sugestie

PS: Oglądał ktoś z was Vexille? Na początku bardzo byłem ciekaw co z tego wyjdzie, ale z każdą minutą filmu moje nadzieje bledły, bo nie znalazłem w tej produkcji niczego, co sprawiłoby, że nie musiałbym uznać czasu spędzonego przed ekranem za stracony...

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 04-03-2008 o 18:26.
- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem