Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2008, 01:06   #41
Stonhard
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komuszq Pokaż post
Stonchard już się nie zmieni xD

Widzisz chłopaku jak czytam o tym, że ktoś ocenia innego człowieka, jego patriotyzm i cokolwiek innego nie znając go to aż mnie krew zalewa
Ta ja już raczej nigdy się nie zmienie ze swoimi poglądami. Wtedy faktycznie przesadziłem ostro z tymi żydami. Jednak zapewniam że nigdy żyda w rodzinie nie miałem. Ta pisząc o patryjotyzmie hmm, chodziło mi o to że trzeba wybierać dobro takie, które będzie dobre dla swoich rodaków. Nie mówie też, że szwedzi są źli czy coś bo są wyjątki jednak żadko ale są, ale mianowicie chodzi mi o to, że wybór powinien być prosty jeżeli jesteś polakiem to pomagaj chłopakom z polski a nie bij się po stronie szwedów.

*Nie wiem co bym chciał jeszcze napisać konkretnego...
"Wojna" co prawda nie tak jak wojna w real life bo nikt naprawde nie umiera, ale tak samo wymaga poświęceń i to naprawde nieraz bardzo bardzo dużych oraz wytrwałości. Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.