Zobacz pojedynczy post
stary 11-12-2004, 17:26   #46
Winnie The Pooh
Użytkownik Forum

Winnie The Pooh's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka

Winnie The Pooh ma numer GG 1245380
Pergamin Omg

Ja nie wiem na mjejscu moderatorów bym zamknął fora o Test Serverze i update , 3/4 postów to jakieś jełopy pisały O.o ! - tacy co nie rozumieją słowa
NIE

A co moge powiedzieć o update:

a) Nowy spr ... może być , wiekszość ludzi mówi , że nowy Giant Spider jest do dupy , osobiscie twierdze , że nie jest ani lepszy ani gorszy - jest nowy , Dsm'ka ... średnia , Wooden Shield i Studded Shield - nice nice , Crusader Helmet ... VERY NICE

b) Już sie ciesze na widok nowych dekoracji domku (Faja wodna do kupienia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) , nie sądzicie , że ludki w Tibi powinny siadać na krzesłach a nie tylko stać ?? Skoro już takie ładne krzesełka zrobili

c) Nowych zachowań potworków niestety nie zdążyłem zarejestrować

d) Jeżeli będzie tak jak na TS , że CAŁY ŚWIAT BĘDZIE WIDZIAŁ INFO o inwazji potowrków w danym mjejscu to bosko , bo z tego co wiem najazdy będą na pewno - ale co z tego jak nikt o tym nie będzi wiedział ??

e) Opcje - brak missclików i mała zmiana w używaniu hot-key'ów - zajefajna , na pewno bardzo pomocna

f) Skill bar , no chyba nie trzeba komentować , jedna z najlepszych rzeczy jaką zobaczymy po update

g) Kolejka logowania dla facc'ów - genialne , nie trzeba wbijać pass'ów w kółko (ja mam pacc'a i kij wam w oko xD)

h) Nowe potworki i lokacje ... ocenie po exploracji , juz po update

i) Brakuje nowych outfitów , ale to może bedzie jeden z prezentów gwiazdkowych

j) Nowe questy i itemki ... możemy tylko czekać aby sie nimi cieszyć

JAK JESZCZE RAZ KTOŚ NAPISZE , ŻE NIE MOŻE SIĘ WBIĆ NA TEST SERVER , ALBO ,ŻE TA KOLEJKA JES CH**OWA , TO POPROSZE MODERATORÓW O LICENCJE NA ZABIJANIE 007

Zasłużony w Polskich szeregach Tibijczyków.

Winnie The Pooh.

Ostatnio edytowany przez Winnie The Pooh - 11-12-2004 o 17:30.
Winnie The Pooh jest offline