A pomyślcie jak sie idzie z Carlin i AB do KAzzo mija sie zammnkiety budynek i na nim pisze ze to jest bar noodlesa ale jest zamkniety wezcie popytajcie noodlesa o ten bar. Sprubujcie to przetumaczyc ta ksiege na normalny język bo jest jezyk beholderów albo orców albo cyców.Popytajcie takze NPC Skjyar czy jakos tak on jest na DTD pod MT kolo thais .Kiedys jak bylem na carlin po kamole tam jest koles an dywanie chyba latajacy dywan niewiem i mi powiedzial ze wie gdzie jest excalibug ale nie pamietam dokladnie.Jeszcze wiem ze zatragil spadl z nieba jako gwiazda znalazly ja cyklopy i ktos im kazał wykuc z tego miecz tzw excalibug. A i idzcie jeszcze do mintwalin tam jest 2 NPC jest Markwin i jest Prisoner gdzies tam siedzi w celi przy nim sie robi jakis quest chyba paradox tower to all

Przyczajcie to
A i jeszcze rozkminilem ze jak sie na filmach zagra bazyliszkowi na flecie to on spi czy cos takiego wiec sprubujcie mu zagrac na flecie .A sa dwa rodzaje fletów więć sprubujcie zdobyc drugi .A i przeszukajcie jeszce goustland . Noodles to byl kiedys wielki rycerz Ten Bannor(pierwszy człowiek) miał córkę i ona miała syna wlaśnie noodlesa i on posiadł excalibuga i chcial go wykorzystac na dobre cele i zatharoth sie wkórw...... i zamienil go w psa .Noodles ma bar czy karczme w drodze do ab i carlin od strony Kazoo