Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2008, 21:37   #9609
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domy¶lny

@up
synciu pozwol ze ci odpowiem
po 1 - wychodzic to mozesz kazac mamie z pokoju a nie mi z tematu o swiecie na ktorym gram prawie od poczatku jego istnienia
po 2 - nie masz cywilnej odwagi podpisac sie nickiem z tibi (co boisz sie ze polatam za toba pare dni i troche ci potworkow pobije? no exp plx?)
po 3 - no dla mnie wieksza przyjemnoscia jest przeczytanie ambitnej ksiazki lub obejrzenie dobrego filmu ale jesli twoja znajomosc literatury konczy sie na "Jak Wojtek zostal strazakiem" to nie znajdziemy wspolnego tematu do dyskusji na tym polu
po 4 - gowno wiesz dlaczego boce i gowno wiesz od kiedy zapewne nawet mnie w tibi nie widziales a jak widziales to wszedles na moje expowisko zapytales - bot? a po uzyskaniu odenmie odpowedzi powiedziales - alarms rox
ja tu nikogo do siebie nie bede przekonywac forum jest publiczne wiec mozesz mi obciagnac najwyzej a nie kazac z niego wychodzic i puki jest tu chociaz 1 osoba ktorej sie podobaja moje screeny to bede tu je zamieszczal masz taki magiczny guzik ktory nazywa sie - ignoruj posty uzytkownika, wtedy nie zobaczysz juz zadnego z moich postow

btw. jelsi naprawde masz jakis problem (badz ty i jacys inni ludzie) to zaprasam do tibi/gg nie rob oftopa i uszanuj to ze ludzie chca tu ogladac zdjecia
i wiem ze zazdroscisz mi tego shielda i doskonale cie rozumiem bo ja dysanowi zazdroszcze amazon seta jak cholera
i zaraz pewnie powiesz - co mam zazdroscic wyboconego chara?
wbij chociaz polowe tego expa ktory ja mam to pogadamy (nie wspominajac o tym ze jak juz wspomnialem, nie masz zielonego pojecia ile expa wbilem na bocie i bynajmniej nie stanowi to wiekszej czesci calosci mojego expa )

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-03-2008 o 21:50.
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem