Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2008, 09:49   #341
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Domyślny

* Twój nick.
1. Felipe Mac'Wander
* Twój wiek.
2. 20
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
3. Zaawansowany
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
4. Angielski w stopniu zaawansowany, Niemiecki podstawowy
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
5. Html dobrze. C++ podstawowy
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
6. Gram od 4-5 lat, Dziennie przynajmniej 3-6 godziny
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
7. Felipe Mac'Wander, Celesta - 160 ED
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
8. Uważam ze jestem odpowiedzialny, służyłem już na wielu stronach dotyczących gier i nie tylko. Nigdy nie było ze mną problemów, zawsze jestem gotowy do pracy jeżeli nic poważnego sie nie zdarzy na rl. Sadzę ze przyjmując mnie nie pożałujecie,oczywiście ze nie macie powodów by wierzyć w te ładnie brzmiące słowa ale przyjmując mnie, mogę wam to udowodnić W grze tibia mało jeszcze osiągnełem ale moja wiedza jest według mnie duża, posiadam stanowisko tutora.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
9. Konto w tym portalu założyłem jakiś czas temu (3lata~) , ale jestem z wami o wiele wiele wcześniej.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
10. Mapy i Taktyki, to chyba dział dla mnie, nie którzy gracze z Celesty chyba wiedzą czym jest Recon, a przed tym jednak trochę ciężko uciec, aby sie nie wkopać w drugą pułapkę. Poradniki tego typu na każdej krainie non-pvp jaki i również pvp przydadzą sie na pewno!
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
11.Jak już wyżej wspomniałem... odpowiedzialność, precyzja, chęć do współpracy - tego ode mnie możecie mieć pewność, że doświadczycie !

Ostatnio edytowany przez Rosan - 10-03-2008 o 13:12.
Rosan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.