Co z was za NooB'y! Prucz "Złotej Rybki"

.
Autor napisał do Atimci, aby odblokowała mu Konto, ponieważ jest zbanowane. Powód Bana został podany, ale autorowi to nie pasuje. Skoro to film, to dlaczego nie umieściłeś na YouTube.pl?
W czym tkwi problem? Na YouTube.pl, nie można umieszczać KeyLoggerów?
Zrozumcie, że nie każdemu chce się ściągać Film, a następnie go skanować. Lepiej umieścić, takowy na YouTube gdzie nikt nie będzie miał obawy, że to KeyLogger.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx
Cipsoft zatrudnił nowych Gmuf, może tibia.pl weźmie przykład i pojawią się nowi modkowie na forum?;|
|
Właśnie pokazałeś mi że jesteś Spamerem. Może tego nie wiesz, ale już zaczął się "Nabór do Support Team".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress
Jebac Moderatorow!!
|
Nie będe używał wulgaryzmów, ponieważ nie jest to kulturalne zachowanie. Powiem jednak tyle, iż jesteś
mało inteligentnym Użytkownikiem, tego Forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten co wie
To może jeszcze ja coś od siebie dodam....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Ile by nie czekał, napisanie tematu o swoim banie, kierując się do moderatora zawsze będzie gorszym wyjściem niż napisanie PW.
|
Ale wtedy nie mielibyśmy o czym biadolić!
Moderatora na stos!
(tłum powtarza):
NA STOS!
Ukrzyżować go, w imię Boże!
(tłum powtarza):
UKRZYŻOWAĆ!
|
Powinieneś zmienić Nick na - "Ten co gówno wie". Jesteś lekko niedorozwinięty? Ryba dobrze mówi, ale najwyraźniej twój mózg nie jest przystosowany do takiego wysiłku, aby zrozumieć nasze Posty.
Pozatym, zdaje mi się że lepiej będzie ukrzyżować takich NooB'ów jak ty, a nie Moderatorów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cery
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH RAPIDSHARE UKRYWA? ROXISZ _/
KOGO WY BIERZECIE DO TEJ EKIPY ?!
|
Biorą do niej ludzi, którzy mają choć trochę Inteligencji. Przykro mi, ale tacy jak ty, raczej nie zostaliby przyjęci z wiadomych powodów
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phosfifter
Rapid nie ukrywa rozszerzeń, jeżeli dostałem bana za rapida to połowa forum też ma dostac ='(? Śmiechu warte... z mojego punktu widzenia zostałem ukarany za:
1. wiedze o botach,
2. niefajny nick,
3. napisanie posta,
4. rapidshare
Atimcia nie odpisuje mi od paru dni mimo tego widziałem ją/jego online. Jeszcze raz proszę o zniesianie bana.
Pozdrawiam
Michalusik
|
A moim skromnym zdaniem, dostałeś Bana za:
1. Raczej za nieznajomość Regulaminu. Pozatym, mogłeś dać filmik na YouTube, tak jak napisałem wyżej.
2. "A co ma piernik do wiatraka?" Nic! Tak samo - Nick, niema nic wspólnego z Banem który dostałeś.
3. Wiesz.. Za napisanie Posta z Linkiem na RapidShare, skąd ściągniemy Filmik, raczej nie dostaje się Bana.. Ale! Za napisanie Posta, gdzie masz
nie zeskanowny plik (Screen ze skanem!), raczej dostać możesz Bana. Moderatorzy nie będą skanowali każdego, wklejonego na Forum pliku. Naucz się, że Filmiki najlepiej wklejać na YouTube.
4. Tak jak wcześniej - "Co ma piernik do wiatraka?"
A co do tego, że Atimcia ci nie odpisuje - Wyjechała! - Tak jak powiedział Ryba. Zapewne po powrocie, odpisze na twoją Wiadomość.
Cytuj:
Zasady mogą być zmieniane bez podawania powodu i wcześniejszego ostrzeżenia. Dlatego staraj się być na bieżąco z regulaminem.
|
To jest najważniejsza "Zasada"! A zwłaszcza, podkreślone zdanie.