Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2008, 16:11   #17313
dras_1911
Zbanowany

Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Adres Jabbera do dras_1911
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez D4n1 Pokaż post
@up dobra h*j ci w oko za******s avatar co ja używam trudno jesteś dziecinny to miej już go pochwal sie rodzicom jaki jestes pro bo grasz 3 lata na harmonii i twoim osiągnięciem jest 50+ lvl ktorym teraz grasz (jak na 3 lata to niezły wynik musiałeś przejść sam siebie żeby taki lvl wbić)poza tym wcześniej grałem na aurea jeszcze za czasów gdy fast'molt grał miałem tam 100+ lvl ale dostałem delete i gram tu a jak mówisz ze grasz 3 lata to dlaczego masz nowe konto zrobione pare dni temu moze ci stare konto mama zabrała i wkleja keyloggery w dziale z filmami nie wnikam ale wiem jedno ze nie ma sensu z tobą rozmawiać poniewaz posiadasz iq>40 powodzenia może za następne 3 lata będziesz miał 100 lvl
A ty to taki świetny?
Czemu wy ludzie patrzycie na level -.- jak ktoś ma mały level jest ciotą, debilem, frajerem, pedałem tak? -.-
Może ktoś gra for fun (dla zabawy, jakby ktoś nie skumał), nie bije levela 24/7/365.
A co do avka to sam robiłeś? NIE, raczej nie. Więc co plumkasz?

Żeby nie było...

@down
Lecz jeśli on miał taki avek pierwszy to lepiej jak byś zmienił, nie plumkałby chociaż już.
A jak grasz i lvlujesz to niech nikogo nie obchodzi twoja postać.

BTW. Mam Softy na sprzedaż, lub zrobię World Trade: Moja Harmonia - Twoja Furora.

@Tafo
To skasuj, znajdź lepszy i będziesz miał spokój. : )

@Cesario
Ile ma nie ważne.
Teraz się o avki kłócić będą, no strach się bać...

Ostatnio edytowany przez dras_1911 - 09-03-2008 o 17:46.
dras_1911 jest offline   Odpowiedz z Cytatem