Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2008, 17:46   #164
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago Pokaż post
@Ufocznik

Tez mnie to tam wkurza juz kilka osob pojechalem delikatnie bo znam ich zasob wiedzy , a wypowiedzi ich na forum byly ze tak powiem delikatnie pozbawione skromnosci.
Ale wiem tez ze quest istnieje po prostu bylem jednym z tych ktorym dane bylo obejrzec w tibii reward - cale szczescie mam chara na harmonii.

Ale tez nie mozna osobom tym odmowic tego ze cos robia - moze bezcelowo (zamiast zajmowac sie rl sprawami) ale lepsze to niz nudne expienie , chociaz rozwija umysl , nawet jesli mialo by do niczego nie doprowadzic.
moim zdaniem to nie robia nic sensownego i do niczego nie dojda; z reguly ten kto najmniej wie najwiecej gada, a mowic jakim to sie jest madrym i ile sie wie - to kazdy potrafi

Cytuj:
Teorie a rozne spotkalem sa w miare spojne , nawet niektore przyznam sie sprawdzone w pewnej czesci (z reguly nie do konca - tzn jak juz jakas teoria okaze sie sluszna to nie wiadomo do konca gdzie ich zaprowadzi).
okej, w takim razie dlaczego zadna z tych torgowych osob wymyslajacych te teorie jeszcze nie wykonala rzekomego questa na sm?

szczerze to nie wierze, ze te hadorkowe wskazowki moga komukolwiek cos pomoc, nie ma nawet pewnosci, czy nie sa specjalnie wymyslone po to by odciagnac innych od prawdziwego rozwiazania

wg mnie osoba interesujaca sie tym questem powinna nie zwracac uwagi na podpowiedzi, wskazowki tudziez inne informacje (powinna nawet zapomniec o tym, ze wie jaka jest nagroda); dlaczego? dlatego, ze cipsoft zrobil (?) tego questa, dla graczy ktorzy przed odkryciem go, nie mieli o nim zadnego pojecia, nikt z cipsoftu nie zakladal, ze ten kto rozwiaze quest jako pierwszy bedzie miec jakas wykradziona mape tudziez jakies tam wskazowki - a z tego wynika, ze mozna zdobyc te silver mace (o ile jest rzeczywiscie nagroda) samemu, bez podpowiedzi hadorkow, avarionow i innych cwaniakow z torga
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem