Kilka aktualnosci...
Po 1 - 7 marca gildia Rat Slayers obchodzila pierwsze urodziny. Podziekowania dla wsyztskich ktorzy wspoltowrza te krotka historie, a w szczegolnosci dla tych ktorzy byli nie tlyko gdy bylo ale, ale tez gdy bylo dobrze- przede wsyztskim chce tu wyroznic Eddy Gordona, Szada, Lappe...
po 2- Uszolog czyli ja, ma bana. Po wbiciuu 90 lvl czym sie zaraz pochwale, dostalem mass kicka od cipsoftu wracacj z expa przez resp smoka. Wielkie dzieki :*. B sie wkurzylem i napisalem na game chacie cipsoft sux. Jak sie okazuje jednak cos panowie z cipa robia- rozdaja bany za to, ze prawda oczy kole. Niczego nie zaluje, powiedzialem co myslalem i co mysle.
Po 3 grma teraz Eddym wlasnie- to char mojego rodzonego brata. Mozecie to nazwac share- wali mnie to- mlodemu sie nie cche grac przez te kicki, wiec odrabiam mu co na nich stracil. Tak do srody, mam nadzieje, ze zachecony tym, ze odrobione wroci do gry.
A teraz screeny:
Najpierw 90 lvl Uszologa:
Teraz 73 wbity Eddym, specjalne podziekowania dla Lady Veroth. Kolejny dowod na to, ze wielu graczy z poza Polski jest normalniejszych od Polakow.
I na koniec maly bonusik- smierc boterom. Troche mialem wyrzuty sumienia- bo Slimak to kolega brata z dawnych czasow, ale nie popisa sie wyzywajac nas od najgorszych gdy odchodzil z gildii. Zreszta smierc boterom i tyle- ja mu nie kazalem oszukiwac grajacyh fair.
PRzypominam, ze poki co Eddym gram ja- Uszolog, wiec wszelkie pretensje kierowac do mnie nie do mlodego. Ale chyba sami wiecie ze bot smierdzi...