Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2008, 08:32   #345
Neron
Użytkownik forum

Neron's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Profesja: Knight
Świat: Morgana
Cool

Twój nick:
-Nick wysłany na PW.
Twój wiek:
-17 lat (2 klasa liceum)
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
-j. angielski znam na poziomie dobrym
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
-j.niemiecki na poziomie bardzo dobrym
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-C++ na poziomie średnim (kiedyś próbowałem się nim trochę bawić ), html tez średnio (tez bawiłem się w robienie stronek), pascal ( akurat się ucze go na Informatyce)
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
-Gram w tibie od 3 lat. Róznie gram. Czasami jest taki dzień, że się tylko zaloguje a sa takie ze gram parenascie h ( dzieje się tak przez szkołe, dużo nauki )
Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
- 70 Knight (Nick wyslany na PW), mialem takze 86 palla i 56 sorca, ale je "oddalem"
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
-Odkąd gram w tibia używam Tibia.pl. Moje pierwsze kroki w strone tibi wlasnie stawialem tutaj i tutaj sie wszystkiego nauczylem.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać?
- Napewno pomógł bym w odkrywaniu nowych terenów (przy update), mapy, taktyki oraz potwory. Inne dziedziny także nie byly by dla mnie problemem. Własnie chcialem zacząć swoja aktywna działalność na Tibia.pl i tworzyc poradniki.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
- Powinniście przyjąc mnie, ponieważ bym nieustannie przesyłał nowe dane o tibi, które z pewnością pomogły by w tworzeniu Tibia.pl. Jak już wyżej napisałem chciałem zacząć swoją aktywną działalnośc na Tibia.pl i tworzyć nowe poradniki. Gdybym został wybrany napewno starał bym się z całych sił, aby zdobyć jak najwięcej nowych informacji.
Neron jest offline