Twój wiek.
Mam 16 lat, rocznik 1992
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Dobry/Bardzo dobry
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Nie bede udawal ze znam jakis inny jezyk w stopniu podstawowym bo co to znajomosc, kiedy zna sie kilka slow. Nie
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Jezyk HTLM w stopniu podstawowym.
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Moje pierwsze konto zalozylem 11 grudnia 2004, roku wiec gram juz w ta gre przeszlo 3 lata. Mialem wiele roznych postaci o roznych poziomach doswiadczenia. Poznalem wiele roznych stron tej gry i mysle ze wiem o niej prawie wszystko. Gram co kilka dni po kilka godzin na dzien, nie jesten maniakiem i mam duzo na glowie w realnym zyciu.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Moja aktualna postac, ktora gram to Ryu Cone, 62 levelowy elder druid. Gram nim od dwoch i pol miesiaca. Wiem, ze nie jest to pro gaming, ale poprostu spokojnie sobie expie ;P, a level jakos rosnie. Na koncie posiadam status Tutora, niedlugo mam nadzieje, awansowac na Senior Tutora.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Nie
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Moja data dolaczenia to 28 11 2005, ale juz wczesniej uzywalem to forum, zanim sie zarejestrowalem. To tutaj szukalem pomocy, gdy zaczynalem grac w ta gre. A co do moich banow i ostrzezen, to chociaz je posiadam, tak naprawde potrafie sie zachowywac, przestrzegac netykiety i wiem do czego sluzy forum.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Szczerze mowiac, moge w kazdej cos pomoc. Mysle, ze mam do tego dostateczna wiedze.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Poniewaz po pierwsze, chce pomoc w rozwojowi strony, aby nowy gracze nie mieli duzych problemow z poznaniem swiata gry. Po drugie mysle, ze nadaje sie do tego, potrafie pisac poprawnie stylistycznie, mam wiedze o tej grze i zapal do pracy