Zyja, zyja z tego co mi wiadomo to mielismy nawet pomysl zeby teleportem (tzn bugiem w grze dla niezorientowanych) uratowac paru z nas ^^ ale w koncu stwierdzilismy ze uda nam sie przedostac. Po tym jak zgineles

razem z moim kumplem zaczelismy sie powoli posuwac korytarzmi do przodu uwazajac zeby smokow nie spotkac bo niestety beserkow nie dalo sie ominac..... szlo nam to nawet calkiem niezle dopoki..... heh nie wpadlismy w jaskinie pela slimow tzn kolo 20 razem z kopiami. Szczesliwie udalo nam sie wydostac jednak praktycznie cala mana zeszla mi na leczenie a i uhow zaczynalo brakowac.... Bladzilismy po tym labiryncie az.... hehehehe tu nagle patrzymy a 3 kolesi stoi pod sciana i wola help

to miala byc ekipa do ropowania hehehe mowilem im zeby nie schodzili ale oni twardo dotarli na 4 poziom z firedevilami i zerkami taka ekipa mielismy duze szanse na wyjscie, a przynajmniej czesc powinna sie uratowac. Dotarlismy do jakiegos miejsca oswietlonego z teleportami tylko ze te teleporty byly za drzwiami oczywiscie zamknietymi hehehe i w tym momencie moja starsza wleciala do pokoju i zaczela sie drzec ze nic nie robie tylko gram i mam sie pouczyc do szkoly i takie tam brednie..... wiec ja musialem logout

szkoda mi bylo zostawiac kumpli ale tym razem wyboru nie mialem. Wyglada jednak na to ze wszystko sie dobrze skonczylo bo patrzylem na death loga kumpli w nocy i nikt z nich gleby nie chwycil = musieli wyjsc. Teraz to ja tylko mam problem hehehe siedze sam w tej swiatyni many mam na 1 zerka paczke hmm-ow to tez dzieki tobie Sheali ^^ i bladego pojecia w ktora strone mam isc. Szkoda by mi bylo ginac bo podczas tej zacieklej jatki z f devilami (3 razem z kumplem zabilismy

) skoczyl mi mlvl

(24) i juz tylko 1 do sd mi brakuje. Jestem twardy hehe posiedze tu ze dwa dni i zaprzyjaznie sie z zerkami a potem to juz looz. Ale w sumie nie narzekam... tak zajebistej przygody w tibii jeszcze nie przezylem (w sumie czy przezyje to sie dopiero okaze

) sdzkoda ze dla Ciebie Sheali skonczyla sie tak szybko..... i bolesnie.....
Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie znaja i razem z nami bladzili po ciemnych korytarzach..... a szczegolnie Elvendila nemo, ktory najprawdopodobniej wyprowadzil reszte grupy a ja tez zawdzieczam mu zycie.
See u in Tibia !!! Wielka Bula src19lvl