Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2008, 19:42   #1
Smoly
Użytkownik Forum

Smoly's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny Gra z rozbudowanym systemem PvP

Witam , tak tak wiem , że to jest 100 temat z tej serii i wiem też , że będziecie gadać , jaki to ja nienauczony , bo googli nie użyłem - co jest absolutnie nie prawdą , bo szukałem takiej gry dłuuugo i jakoś znaleść nie mogę . Otóż szukam gry z rozbudowanym systemem PvP . Najlepiej , żeby gra była bezpłatna ew. tani abonament , nie tak jak WoW , lub gra do kupienia jednorazowo w empiku czy coś .

GW odpada - czekam na wyjście GW2

WoW - grałem global , za drogo trochę wolę na coś innego przeznaczyć te pieniądze, a na piratach nie ma co grać

Helbreath - grałem , fajna gra , no ale nudzi się

Lineage II - Global kosztuje chyba 15 $ , więc też trochę dużo , a na pirackich raczej nie ma co grać poza tym grałem

Mu Online - Znudziło mi się

Tibia - No comments PvP w stylu kwadrat leje kwadrat , o ile w ogóle to można PvP nazwać .

Jeżeli znałby ktoś taką grę to poproszę , raczej 3D, lecz 2D też się nie pogniewam.Oczywiście , gra na 100% nie będzie polegała na PvP , bo takich nie ma , no ale gdyby rozbudowana gra była w itemy , potwory itp i PvP to by było super

Z góry thx

pozdro

Tylko jeden klik,a jak pomocny (;

OWNED

Signed
Smoly jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.