Cytuj:
Oryginalnie napisane przez suchyxxx
A ja się ku.rwaaaaaa ponownie pytam bo nikt nie raczył odpowiedzieć na mój post i każdy sobie poprostu minoł go i udał że nie było pytania.Ku.rwa mam na koncie 3 postacie.Zalogowałem pierwszą i stanołem w kolejce,potem zalogowałem drugą i też stanołem w kolejce a potem 3cią i to samo.Później wziołem cancel i jeszcze raz wybrałem pierwszą postać i co??Czemu pisało mi że jestem bliżej kolejki niż poprzednio??A potem wybrałem drugą postać ponownie i pisało że jestem też bliżej.Jak wyłączę kompa na godzinę i włączę znowu i wybiorę znowu jakąkolwiek z 3ech postaci to jestem bliżej kolejki?! to znaczy że moje postacie pomimo wyłączenia tibii dalej się logują i stoją w kolejce??Bez sensu bo co będzie jak mi wbije jakaś postać w momencie kiedy będę miał wyłączonego kompa??
|
Nie sądzisz, że to zaleta? Włączasz raz i wyłączasz - idziesz grać w jakąś inną grę na pół godziny, przchodzisz do tibii i jesteś 100 w kolejce zamiast 1743

Ale nie sądzę, żeby to było aż godzine....
ee??
Loguje sie na testa pierwszą postacią, jestem 365, po 4 minutach zmieniam postać na inną i tą następną jestem 3715 !! Nie sądzicie, że to dziwne?